ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΤΗΡΙΑΔΗΣ

Κύριε Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και τη συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια.

Από κοινού δώσαμε 20χρονια τον αγώνα , για τη ταχύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση του Δήμου με σκοπό την αλλαγή της αγαπημένης μας πόλης.

Η συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο 5 συνεχόμενες τετραετίες μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχω ενεργά  στην αναβάθμιση της.

Ειδικά από τη θέση του αντιδημάρχου, που για μένα ήταν μια πολύ σπουδαία εμπειρία, έζησα από κοντά τα προβλήματα του Δήμου αλλά και του κάθε δημότη ξεχωριστά και συνεργάστηκα με ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το τόπο μας.

Επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μέλος στη σύνθεση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γιαυτό υποβάλλω τη παραίτηση μου από δημοτικός σύμβουλος ,έτσι ώστε να μη παρεμποδίζω με την απουσία μου, στη λήψη των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέλω να συγχαρώ και να επαινέσω όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, προϊσταμένους

και διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα όλα τα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που  με τίμησαν με τη ψήφο τους και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο 5 τετραετίες .

Ελπίζω ο συνδυασμός  που θα εκλεγεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου για να διοικήσει το Δήμο,να καταλάβει τις απαιτήσεις της κοινωνίας για νέες πολιτικές και τομές ,ώστε  να μπορέσει να κάνει τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ ,

ΠΟΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ,

ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,

ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.

Με τιμή

Ανδρέας Ποτηριάδης