Α Σ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Μετάλλια στο Grizzly Bench Press

.
28 Απριλίου 2024, Ημέρα Κυριακή των Βαϊων, η Ομάδα Δυναμικού Τριάθλου, του Α. Σ. Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας, μέσω του Αρχηγού & Προπονητή της, Παντελαίου Ιωάννη (Πρόεδρος του Π Π Συνδέσμου Μαντώ Μαυρογένους) τίμησε την Ομάδα των Special Olympics και τον Προπονητή τους, Ανδρέα Κωλλέτη, για την Μεγάλη Προσφορά τους στο Άθλημα.
.
.
Παράλληλα το Τμήμα Δυναμικού Τριάθλου, συμμετείχε και στο Grizzly Bench Press, όπου στην κατηγορία 105+ Χρυσό μετάλλιο πήρε ο Νεοφώτιστος Αθλητής, Γιανναράκης Ιωάννης και στην -105, Χρυσό μετάλλιο, Παντελαίος Ιωάννης (COACH) & πάλι στην ίδια κατηγορία, Χάλκινο μετάλλιο Νίκας Νικόλας.
.
.
Ευχαριστούμε το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου, που μας τίμησε ξεχωριστά σαν Σωματείο – Τμήμα Δυναμικού Τριάθλου αλλά και για το Ευρωπαϊκό ΧΡΥΣΌ μετάλλιο ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, στον προπονητή Παντελαίο Ιωάννη, για την προσφορά μας στο powerlifting – Δυναμικό Τρίαθλο.
.
.
Τέλος, Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους (χορηγούς, σπότερ, κριτές, εκφωνήτριες, ιδιοκτήτης Γυμναστηρίου κτλ) για την συνολική προσφορά τους στην όλη διοργάνωση. (θα ακολουθήσει ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!)