Κάλεσμα σε εθελοντές για την πυροπροστασία του όρους Αιγάλεω!

.
Εν όψει ενός ακόμα “δύσκολου” καλοκαιριού, ο ΠΕΣΥΔΑΠ ξεκίνησε ήδη τη δουλειά για την πυροπροστασία του όρους Αιγάλεω.
.
Αποψιλώσεις, απομάκρυνση μπάζων και ογκωδών αντικειμένων από το βουνό, γέμισμα δεξαμενών πυρασφάλειας, αποκατάσταση δασικών δρόμων, περίπολα και πυροφυλάκια θα είναι τα “όπλα” μας.
.
Στις μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε έχουμε μεγάλη ανάγκη και τους εθελοντές που κάθε χρόνο συντονίζονται μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια.
Με τη φιλοδοξία ότι αυτή τη φορά θα είμαστε ακόμα περισσότεροι, καλώ όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια, ως εθελοντές στην ΟΑΠ (Ομάδα Πολιτικής Προστασίας) του ΠΕΣΥΔΑΠ.
.
Φυσικά, κάτοικοι του Κορυδαλλού, της Νίκαιας, του Χαϊδαρίου, της Αγ. Βαρβάρας, του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, του Περάματος και του Αιγάλεω θα προτιμηθούν ιδιαίτερα, λόγω του ότι οι δήμοι τους “ακουμπούν” στο πολυβασανισμένο βουνό μας.
.
Η εμπειρία μου ως προέδρου του ΠΕΣΥΔΑΠ όλα αυτά τα χρόνια, μου έχει δείξει ότι οι εθελοντές -κάτοικοι της περιοχής, είναι πολύτιμοι στην αποτροπή κακόβουλων ή ανόητων πράξεων, στη παρατήρηση και στην έγκαιρη προειδοποίηση της πυροσβεστικής σε περίπτωση δασικής φωτιάς.
.
*Για ερωτήσεις και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλέσετε τον αντιπρόεδρο του ΠεΣυΔΑΠ Μιχαλης Ευθυμιαδης 6934908680, υπεύθυνο για την ΟΑΠ ή να καλέσετε στο 210 4015451 καθώς και να στείλετε mail στο pesydap@gmail.com
.
Γρηγόρης Γουρδομιχάλης