ΝΕΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Ένα καινούργιο χορευτικό Σωματείο ιδρύθηκε στην πόλη μας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας.

Το Σωματείο αυτό όπως μας είπαν, θέλει να αλλάξει τα πάντα όσον αφορά τις χορευτικές φιγούρες που πολλοί είχαν ξεχάσει πως υπάρχουν, αφού τελευταία φορά που εμφανίστηκε ανάλογο χορευτικό σχήμα στην πόλη μας ήταν πριν μια εικοσαετία περίπου.

Στους έμπειρους από εκείνα τα χρόνια χορευτές με ειδικότητα και μοναδική χάρη στις πιρουέτες, σπαγκάτο και κωλοτούμπες (Γιώργο, Δημήτρη, Μιχάλη κ.α.) νέα πρόσωπα έχουν προστεθεί (Τάσος, Παναγιώτης κ.α.) και πιστεύουν πως θα αλλάξουν  ξανά το χορευτικό τοπίο στην πόλη μας και θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα χορευτικά δρώμενα της πόλης μας.

Προπονητής σε αυτήν την καινούργια (για τους νέους) αλλά ξαναφορεμένη (για τους παλαιότερους) προσπάθεια είναι ο κ. Λάμπρος, γνωστός στο Πανελλήνιο για τις προπονητικές του ικανότητες.

Στόχος της ομάδας είναι να πάρει μέρος στο Dancing with the stars, που μεταδίδεται από τον ΑΝΤΕΝΑ TV και να πάρει το πρώτο βραβείο στον τηλεοπτικό αυτό διαγωνισμό.

Καλή επιτυχία στο έργο τους αλλά κυρίως στον προπονητή τους, που εάν πετύχει και αυτό το στοίχημα που έχει βάλει, θα του βγάλουμε το καπέλο, ενώ οι άλλοι θα φορέσουν φουστίτσες μπαλλέτου και θα διευρύνουν τις χορευτικές ανησυχίες τους, με τη “ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ” αφού θα είναι και το “κύκνειο άσμα” στην σταδιοδρομία τους.