ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ” ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑΚΗ

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2013, το όνομα του κ. Γιώργου Γεωργιαννάκη είχε δει το φως της δημοσιότητας, (aftodioikisi.gr) χωρίς να διαψευστεί από την Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, σαν ο υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη μας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η εφημερίδα μας προκειμένου να μη δυσκολέψει τις συνομιλίες που γίνονταν στην πόλη μας για κοινό ψηφοδέλτιο της αντιπολίτευσης, δεν αναδημοσίευσε την πληροφορία.

Η ίδια πληροφορία δημοσιεύεται και στον “Τύπο της Κυριακής”.

Η aftodioikisi.gr επανήλθε και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, με τη λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και το όνομα του κ. Γεωργιαννάκη να συμπεριλαμβάνετε σε αυτήν.

Σημειώνουμε πάντως πως μετά τα σχόλια που προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, ενδέχεται να μην είναι τελικά ο κ. Γεωργιαννάκης υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη μας, παρά την επιμονή της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, (τους τελευταίους μήνες που διεξάγονταν οι συνομιλίες για κοινή κάθοδο της αντιπολίτευσης στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου), να είναι εκείνος επικεφαλής αυτής της “συνεργασίας”.

Όπως έχει γίνει γνωστό, περί τα τέλη του Ιανουαρίου η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των υποψηφίων.