“Κατηργημένο” και από την Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β….

Στις 17 Δεκεμβρίου 2021, ο επικεφαλής της παράταξης “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” κ. Μιχάλης Γιάγκας με επιστολή του στην Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση και στον Εκκαθαριστή – Ορκωτό Λογιστή – Ελεγκτή της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β, με κοινοποίηση στην Εθνική Επιτροπή Διαφάνειας και στο Σώμα Ορκωτών Λογιστών – Ελεγκτών, ζητά να πληροφορηθεί εάν μπορεί το κατηργημένο Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. να προβαίνει σε μια σειρά από ενέργειες όπως: προσλήψεις, απ΄ ευθείας αναθέσεις, καθορισμών συνδρομών κ.ά.;

Η Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση με δική της επιστολή της προς το Δήμο, στις 12 Ιανουαρίου, ζητά εξηγήσεις και ενημέρωση επί της επιστολής Γιάγκα, ενώ η ίδια επιστολή στέλνετε και στην αποκαλούμενη στην επιστολή, ως Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΑΒ.

Από την Αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση όμως στέλνουν ορθή επανάληψη της επιστολής, λίγες ημέρες αργότερα, στους ίδιους πάλι αποδέκτες με τη διαφορά πως στην νέα επιστολή  αποκαλείται ΠΡΩΗΝ Πρόεδρος του κατηργημένου Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β.

Μάντεις δεν είμαστε αλλά θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια της όλης ιστορίας…

Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή Γιάγκα προς τους φορείς που προαναφέραμε και τις επιστολές της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης προς το Δήμο, στην πρώτη να αποκαλείται ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β. και στην δεύτερη ΠΡΩΗΝ Πρόεδρος του κατηργημένου Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β….

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΓΚΑ

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ