Ανεξήγητη επίθεση του κ. Δημάρχου κατά του κ. Φράγκου

.

Κατά την συζήτηση του πρώτου θέματος της χτεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, μετά από υποδείξεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο κ. Μιχάλης Φράγκου, επεσήμανε, ότι η ελλειπής ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων, εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν ο βασικός λόγος που λαμβάνονται λανθασμένες αποφάσεις, αφού οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν προλαβαίνουν να ενημερωθούν έγκαιρα και σωστά.

Ο δήμαρχος κ. Μίχος (προφανώς εκνευρισμένος), έκανε προσωπική επίθεση στον κ. Φράγκου, για την τοποθέτησή του, αμφισβητώντας τόσο την επάρκειά του, όσο και τα όσα επί της ουσίας ανέφερε ως προς την λήψη εσφαλμένων αποφάσεων ισχυριζόμενος, ότι οι  αλλαγές στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, οφείλοντο στην αλλαγή του νόμου μετά την αρχική ψήφισή του από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την πλευρά του ο κ. Φράγκου, με συγκεκριμένες αναφορές, του επεσήμανε, ότι ο Δήμος ελέγχεται, γιατί ή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  δεν ήταν εναρμονισμένη  με νόμους  των ετών 2017, 2018, 2019, δηλαδή νόμους οι οποίοι προϋπήρχαν  της ψήφισης του Οργανισμού, αλλά είτε δεν εφαρμόστηκαν, είτε εφαρμόστηκαν λανθασμένα και γι’ αυτό τον λόγο δεν τον ενέκρινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Πάντως αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον  η συνέχεια, στην κόντρα αυτή….