Συνεχίζουν απορριμματοφόρα του δήμου να περισυλλέγουν το περιεχόμενο των μπλε κάδων ανακύκλωσης

Συνεχίζουν απορριμματοφόρα του δήμου να περισυλλέγουν το περιεχόμενο των μπλε κάδων ανακύκλωσης, μετά από τόσο διάστημα που η εφημερίδα μας αποκάλυψε τη σχετική δράση και έγινε και θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

Είναι λυπηρό η πρόθεση και η ανταπόκριση της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας στα καλέσματα της πολιτείας και της παγκόσμιας κοινότητας, να πηγαίνει κατευθείαν και κυριολεκτικά στη χωματερή.

Το απορριμματοφόρο της φωτογραφίας μας (στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε), αφού άδειασε τον μπλε κάδο, σταμάτησε λίγα μέτρα πιο μακριά και περισυνέλλεξε και το περιεχόμενο του πράσινου…

Πιθανόν σε αυτόν να υπήρχαν αντικείμενα που δεν ήταν προς ανακύκλωση. Η εντύπωση που σχηματίζει πάντως όποιος βλέπει αυτήν την εικόνα είναι καταδικαστική.

Η Ειδική συνεργάτης του δήμου σε ζητήματα οργάνωσης καθαριότητας και ανακύκλωσης έχει γνώση επί του προκειμένου ή ακόμα δεν ανέλαβε καθήκοντα;;;

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!