ΕΝΤΟΝΗ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ” ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η συγκέντρωση κατοίκων μπροστά από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην πόλη μας, προκειμένου να μην κλείσουν, επισκιάσθηκε από την επίθεση που δέχθηκε από κομματικά στελέχη της “αριστεράς” η επικεφαλής της “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”  κ. Νίκη Σιαραμπή, η οποία σε συνεννόηση με τους εργαζομένους στα ιατρεία, κάλεσε τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη να έρθει στο χώρο της συγκέντρωσης και να πάρει θέση επί του προβλήματος που έχει προκύψει.

Όταν η κ. Νίκη Σιαραμπή ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους σχετικά με το κάλεσμα στο κ. Καπλάνη, κομματικά στελέχη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μας δήλωσε, της επιτέθηκαν φραστικά, υποστηρίζοντας πως κακώς τον κάλεσε να ενημερώσει τους συγκεντρωθέντες.

“Τον κάνεις τσάμπα μάγκα” και άλλα, της καταλόγισαν στην προσπάθειά της να υπάρχει καθολική αντιμετώπιση του προβλήματος του λουκέτου στα ιατρεία.

Σχετικά με την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε η κ. Νίκη Σιαραμπή, επειδή πιστεύει πως τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και κόμμα, ήδη στην εφημερίδα μας έχουν φθάσει δηλώσεις πολιτικών προσώπων της πόλης μας, που θα αναρτηθούν αργότερα.