Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΕΚ) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Κομματικοί μηχανισμοί της πόλης είχαν ενημέρωση για προγραμματισμένη μεταφορά εξοπλισμού του ΙΚΑ της πόλης μας την Παρασκευή 14/2.
Το γεγονός πολύ σοβαρό και κρίσιμο. Η απόφασή τους ήταν να συγκεντρωθούν το πρωί της επίμαχης ημέρας διαμαρτυρόμενοι, προς αποτροπή του γεγονότος. Απέφυγαν όμως προκλητικά να ενημερώσουν οποιονδήποτε άλλον πέραν των κομματικών τους στελεχών. Δεν ενημερώθηκαν ούτε καν οι επικεφαλής των λοιπών παρατάξεων του Δήμου για συμμετοχή τους.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΕΚ) διαμαρτύρεται έντονα για αυτόν τον γενικότερο, ανεπίτρεπτο αποκλεισμό και καταγγέλει το γεγονός. Δυστυχώς τελικά αποδεικνύεται ότι ορισμένοι, στις πλάτες των Ελλήνων Πολιτών και σίγουρα εν όψει της προεκλογικής περιόδου, επιχειρούν να εμφανιστούν ως οι μόνοι αγωνιστές και προασπιστές της δημόσιας υγείας.
Αν νοιάζονται τόσο για το καλό του τόπου και επιδιώκουν τη μέγιστη δυνατή δυναμική και επιτυχία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του λαού γιατί δε φρόντισαν να ενημερώσουν τους πάντες και (τι πιο εύκολο!) τουλάχιστον τους επικεφαλείς και των λοιπών παρατάξεων; Ειδικά όσοι είναι ανεξάρτητοι από κομματικούς μηχανισμούς αποκλείστηκαν από την ενημέρωση. Πρέπει να τιμωρηθούν επειδή είναι πραγματικά ανεξάρτητοι και ελεύθεροι κομματικών δεσμεύσεων; Γιατί δεν ενημερώθηκαν όλοι, ανεξαιρέτως, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων; Πότε θα πάψουν να διχάζουν το λαό; Πότε θα καταλάβουν ότι οι αγώνες των Ελλήνων θα πρέπει να είναι κοινοί με ομοψυχία και καθολική συμμετοχή; Πότε θα καταλάβουν ότι ΕΛΛΑΔΑ είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ κι όχι τα κόμματά τους; Πότε θα καταλάβουν ότι δεν είναι οι μόνοι ” γεννημένοι αγωνιστές”;                                                                                                                  ΕΛΕΟΣ! Είναι κρίμα για τον τόπο μας! Είναι άδικο για το λαό μας!                                                Όλα για τις εντυπώσεις…. Δυστυχώς!
Καταγγέλουμε έντονα το γεγονός και απαιτούμε να μην επαναληφθεί.

Για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Η Επικεφαλής

ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ – ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ