Στραγγαλισμένη μέσα σε κάδο σκουπιδιών εντοπίστηκε η 6χρονη στην Αγία Βαρβάρα

Ο πατέρας της ομολόγησε το έγκλημα – Το άψυχο σώμα της μικρής εντοπίστηκε από τα σκυλιά του Χαμόγελου του Παιδιού

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσιπεντάκη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σκυλιά του Χαμόγελου του Παιδιού και εθελοντές της οργάνωσης εντόπισαν στραγγαλισμένη την 6χρονη μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε κάδο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της και συγκεκριμένα στην διασταύρωση των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους.

Το σημείο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 61χρονος πατέρας της συνταξιούχος αστυνομικός, που κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ομολόγησε προφορικά ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να είπε τρεις λέξεις που οδήγησαν τις έρευνες σε αυτή την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα είπε: «Πάρκο, Αιόλου, κάδος».

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης τα σκυλιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» με τη συνδρομή εθελοντών, πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι του άτυχου παιδιού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ως βασικό ύποπτος για τη δολοφονία του κοριτσιού θεωρείτο εξ αρχής ο πατέρας, ο οποίος κατά την ανάκριση ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης.

Ο δήμος από νωρίς το απόγευμα είχε δώσει εντολή να μη γίνει καμία αποκομιδή από τους κάδους απορριμμάτων καθώς είχαν την υπόνοια ότι κάτι κακό είχε συμβεί.

Στο σημείο γύρω από το σπίτι παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Λεωτσάκος και Σαββίδης οι όποιοι δεν απέκλεισαν το γεγονός να κινητοποιήσουν τα άτομα της πολιτικής προστασίας του δήμου, παρότι δεν είναι το αντικείμενο τους να συμμετάσχουν στις έρευνες αναζήτησης του μικρού παιδιού αν χρειαζόταν.

Στο σημείο που υπάρχουν οι κάδοι που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι του 6χρονου κοριτσιού συμπολίτες μας άναψαν κεράκια που έκαιγαν όλη την νύχτα.

Tι προηγήθηκε

Μυστήριο κάλυπτε την εξαφάνιση ενός 6χρονου παιδιού στην Αγία Βαρβάρα από το πρωί της Πέμπτης. Ο πατέρας της, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, πέφτοντας όμως σε πολλές αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Στην αρχή ανέφερε ότι απουσίασε για λίγα λεπτά, προκειμένου να πάει τον δίδυμο αδερφό της 6χρονης στο σχολείο, και επιστρέφοντας διαπίστωστε ότι η κόρη του απουσιάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ανέφερε ότι εντόπισε στο σπίτι σημάδια διάρρηξης. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο πατέρας ανέφερε ότι όλα έγιναν όταν ο ίδιος βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πετάξει τα απορρίμματα στον πλησιέστερο κάδο.

Tο σπίτι στο οποίο διέμενε η εξάχρονη Στυλιανή

Υπήρχε και μια τρίτη εκδοχή, η επικρατούσα, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας κατέθεσε ότι κοιμόταν βαριά, λόγω της χρήσης υπνωτικών χαπιών, και όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι το παιδί του απουσίαζε!

Ο πατέρας είχε ενημερώσει από χθες το σχολείο ότι δεν θα πήγαινε η κόρη του, διότι η σύζυγός του σήμερα θα έκανε εγχείρηση χολής.

Ο πατέρας πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε ηρεμιστικά χάπια, ενώ η μητέρα νοσηλευόνταν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση στη χολή.

Η 6χρονη ήταν παιδί με κινητικά προβλήματα.

Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Αττικής, ενώ ο πατέρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους και στο όχημα του πατέρα, καθώς και σε αντικείμενα που βρήκαν στην κατοικία.

Ο παιδοκτόνος οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και εξύβριση νεκρού.

Ζήτησε προθεσμία να απολλογηθεί και οδηγήθηκε πίσω από τα σίδερα.