Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ αθλήματος – Παναγιώτης Φωτιάδης: “Ο Δήμος να βραβεύσει του διακριθέντες συμπολίτες μας”

.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Αθλήματος που διήρκεσε ένα τριήμερο (19 – 20 – 21 Απριλίου) και φιλοξενήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, στην οδό Σιπύλου.

Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών με τέχνη και όρεξη για το άθλημά τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με στόχο ένα μετάλλιο ή κάποια άλλη διάκριση.

Οι κερκίδες και τις τρεις ημέρες των αγώνων κατάμεστες από φίλους του αθλήματος απόλαυσαν δυνατές στιγμές και καταχειροκρότησαν τους πρωταγωνιστές που αγωνίζονταν.

Σαράντα τέσσερα Σωματεία με 720 αθλητές ήταν μια δύσκολη διοργάνωση την οποία έφεραν εις πέρας τα άτομα της Ομοσπονδίας χωρίς να υπάρξουν προβλήματα.

Αξιοσημείωτες ήταν οι επιτυχίες αθλητών και αθλητριών της πόλης μας, οι οποίοι ασχολούνται με τα αθλήματα του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

Περισσότερα από δέκα παιδιά της πόλης μας κατάφεραν και κέρδισαν μετάλλια ή διέπρεψαν στους αγώνες.

Ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας κ. Παναγιώτης Φωτιάδης σε συζήτηση που είχαμε μαζί του, στο χώρο του κλειστού, μας δήλωσε πως ο δήμος οφείλει να βραβεύσει τους Πανελληνιονίκες του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, της διοργάνωσης που έγινε στην πόλη μας.

…………………………

Τρίτη και τελευταία ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος άλλο ένα αργυρό από την Φωτιάδου. Μ.
.
Συγχαρητήρια στους Βογιατζη, Κυβελο, Λαμπριανιδου και Πυριδη, που παρά την προσπάθεια τους δεν κατάφεραν να μπουν στην τριάδα των μεταλλίων.
.
Αποκομίσαμε τις εμπειριες και συνεχίζουμε πιο δυνατοί για το μέλλον.
.
Πραγματικά μπράβο σε όλους του συμμετέχοντες σε μια άρτια και αξιέπαινη διοργάνωση.
.
Συγχαρητήρια και στην Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου για την άψογη οργάνωση.