Η Μουσικοθεατρική Παράσταση από τη Θεατρική ομάδα του δήμου “Περι…έργων”, “Λαχτάρησα μια χώρα…”, είχε περισσότερα τη δεύτερη ημέρα!!!

Ένα ακόμα τρίωρο με πολλές συγκινήσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν εχθές το απόγευμα στο  δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” και παρακολούθησαν την Μουσικοθεατρική Παράσταση από τη Θεατρική ομάδα του δήμου “Περι…έργων”, “Λαχτάρησα μια χώρα…”, στη δεύτερη εμφάνισή της, μετά τη Σαββατιάτικη πρεμιέρα.

Ένα έργο αφιερωμένο στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Μέσα από τη μουσική του η Ελλάδα ταξίδεψε από το 1922 έως πρόσφατες δεκαετίες, σκορπώντας ανάμικτα συναισθήματα στο κοινό.

Τραγούδια και ακούσματα που προκαλούσαν συγκίνηση, νοσταλγία, αγωνιστική διάθεση, δάκρυα συγκίνησης, θύμισες στους παραβρισκόμενους, από τους οποίους αρκετοί πήγαν κι εχθές να παρακολουθήσουν την τρίωρη παράσταση, στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” για δεύτερη φορά.

Οι πρωταγωνιστές του έργου απαλλαγμένοι από το φυσιολογικό άγχος της πρώτης παράστασης, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και δικαίως καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.

Η φαντασία, η τόλμη και η ικανότητα της Μαρούσας Στρογγυόγλου, βασικοί συντελεστές, αφού κατάφερε  να σκηνοθετήσει ακόμα μία πετυχημένη παράσταση, με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών της, ηθοποιών, μουσικών και τεχνικών.

Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν  το ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 18:30΄ και την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 19:30΄.