Τη μεγαλύτερη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ στην πόλη μας, πραγματοποίησε ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Τη μεγαλύτερη συγκέντρωση όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ στην πόλη μας, στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής του, π. υπουργός ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ, εχθές το απόγευμα.

Ο αγαπητός σε όλους Μιχάλης Καρχιμάκης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, από δεκάδες συμπολίτες μας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας πως κάτι καλό συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και πως αυτό θα μεταφραστεί σε ψήφους την Κυριακή 21 Μαΐου.

Τον Μιχάλη Καρχιμάκη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος διοργάνωσε την συγκέντρωση και προλογίζοντάς τον, έστειλε τα δικά του μηνύματα για το τι βιώνει η χώρα μας, τα τελευταία χρόνια και την αναγκαιότητα το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να βγει ενισχυμένο από την εκλογική διαδικασία.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης εμφανώς συγκινημένος από τις εκδηλώσεις του κόσμου δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, κατακεραυνώνοντας στην ομιλία του τις πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τα αντιλαϊκά μέτρα, την ακρίβεια, την υγεία και όλους τους τομείς που επηρεάζουν την Ελληνική οικογένεια.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Μιχάλης Καρχιμάκης παρέμεινε στο σημείο και αντάλλαξε απόψεις με φίλους και μέλη του Κινήματος.