Το σύνθημα της νίκης στις εκλογές της Κυριακής, έδωσε η χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ., στην πόλη μας

Το σύνθημα της νίκης στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου, έδωσε η χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Ο.Μ. Αγίας Βαρβάρας του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ., στην πόλη μας, με στόχο να ξεπεραστεί το 44% που έλαβε στην Αγία Βαρβάρα στις περασμένες εθνικές εκλογές το 2019.

Το πυκνό ακροατήριο, ακούγοντας της ομιλίες  των υπ. Βουλευτών που έλαβαν το λόγο, χωρίς κορώνες και εκφοβιστικά διλήμματα, με απλά λόγια και κατανοητά παραδείγματα, βεβαιώθηκαν πως η επιλογή τους να υπερψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., είναι μονόδρομος για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για την χώρα μας και τον καθένα μας ξεχωριστά, τόνιζαν στο τέλος της εκδήλωσης μέλη της Ο.Μ..

Οι υπ. Βουλευτές (Γερολυμάτος Αλέξανδρος, Ρένα Δούρου, Μαρία Μακρή, Γιάννης Δραγασάκης, Σουλελέ Γεωργία και Παναγιώτης Κουρουμπλής) ανέπτυξαν διαφορετικούς τομείς στις ομιλίες τους, με κοινό παρονομαστή όμως την πίστη στον αγώνα που δίνουν, για να αλλάξει στον τόπο μας η προοπτική του μέλλοντος, η οποία με τυχόν κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως τόνισαν, θα οδηγηθεί σε χειρότερα μονοπάτια και καταστάσεις.

Η ακρίβεια, η ανασφάλεια, οι υποκλοπές, τα Τέμπη, η ενέργεια, η καθημερινότητα, το ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος και ο κρατικισμός, είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα της σημερινής κοινωνίας μας, που μας πνίγει και μας καθηλώνει, τονίστηκαν από τους υπ. βουλευτές, με το ακροατήριο να επιδοκιμάζει τα λεγόμενα και να αποδοκιμάζει τους υπεύθυνους για τα παραπάνω, συμφωνώντας με αυτούς.

Μετά το τέλος της συγκέντρωσης  και το πέρας των ομιλιών οι παρευρεθέντες δεν αποχωρούσαν και σχημάτισαν “πηγαδάκια” για πολύ ώρα ανταλλάσσοντας εκτιμήσεις και απόψεις επί των πολιτικών ζητημάτων και προβλημάτων της χώρας.