Λάζαρος Κονταξής: “Προσδοκούμε, επιθυμούμε και επιμένουμε σε μία αμοιβαία συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς”

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Λάζαρο Κονταξή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκλέγεται στην Ένωση Συλλόγων Γονέων της πόλης μας, με την πλειοψηφία των Συλλόγων να τον υπερψηφίζει και Πρόεδρος αυτής και του ζητήσαμε να μας κάνει δήλωση επί του αποτελέσματος των εκλογών της Κυριακής 14 Μαΐου.

Ο κ. Κονταξής μας δήλωσε:

“Η θητεία που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν  δύσκολη και απαιτητική.
.
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες,  προβλήματα και να δώσουμε δύσκολες μάχες απέναντι σε καταστάσεις, συμπεριφορές και νοοτροπίες που είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσει κάποιος που δεν τις υιοθετεί.
.
Μέσα από όλες τις αντιξοότητες καταφέραμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και το στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από το συμφέρον των παιδιών μας και η κατάσταση στα σχολεία τους.
.
Πετύχαμε να ανανεώσουμε την θητεία μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων αυξάνοντας μάλιστα το ποσοστό μας, απολαμβάνοντας την  εμπιστοσύνη περισσότερων γονιών.
.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια μας. Προσδοκούμε, επιθυμούμε και επιμένουμε σε μία αμοιβαία συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς. Γιατί ο διάλογος μας οδηγεί στο να κατανοήσουμε σφαιρικά τα προβλήματα και μας οδηγεί στη λύση τους”.
.