Ήττα εκτός έδρας με 1- 0 η ΑΠΕ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος – ‘Επαιζε με 10 παίκτες από το 25΄

Με το τελικό σκορ να την αδικεί, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ, ηττήθηκε από την Αργυρούπολη εκτός έδρας με σκορ 1- 0.

Η ομάδα μας σημειώνουμε πως από το 25΄ έπαιζε με 10 παίκτες, εξ αιτίας άδικης αποβολής του αριστερού αμυντικού  μας Ραφαήλ Τζώρτζη, για  μαρκάρισμα σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας, σε φάση που ξεκίνησε από οφσάϊτ, που δεν υποδείχτηκε όμως, από τον επόπτη.

Η ΑΠΕ δέχτηκε το γκολ στο 75ο λεπτό σε φάση από κόρνερ και στιγμιαία ολιγωρία της άμυνας της.

Πάντως η ομάδα στάθηκε γερά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε φάσεις και ευκαιρίες και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Σημειώνουμε πάντως πως κάθε βαθμός μετράει στο φετινό πρωτάθλημα περισσότερο από κάθε άλλη φορά επειδή συμμετέχουν μόλις έντεκα ομάδες και θα είναι μικρό σε διάρκεια.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Μπάκας Αλ., Μπίκος, Γολίδης, Μπάκας Π. (62΄ Τσαγκάρης), Κατσικανταής, Μαθιούδης (26΄ Παυλάκος), Παναγιωτόπουλος (77΄ Μπρούσος), Γιαννόπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Χολαργός – Άτταλος 0-0, Πετράλωνα – Αθηναϊκός 1-6, Σούρμενα – Αστέρας Ζωγράφου 2-0, ΓΣ Αργυρούπολης – Αγία Ελεούσα 1-0, Νέα Ιωνία – Βριλήσσια 2-1 / Ρεπό το Ηράκλειο