» Τοποθετήθηκε η απαγορευτική πινακίδα ΚΟΚ στην Μεσογείων, όχι όμως και το STOP, στην οδό Ρόδου

Τοποθετήθηκε η απαγορευτική πινακίδα ΚΟΚ στην Μεσογείων, όχι όμως και το STOP, στην οδό Ρόδου

 

Επισημαίναμε με χθεσινό μας άρθρο την αναγκαιότητα να τοποθετηθεί πινακίδα ΚΟΚ που να απαγορεύει την στροφή δεξιά σε όσους οδηγούς κατεβαίνουν την οδό Μεσογείων, από την Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο πρώτο στενό από τα δεξιά καταλήγουν οι μονόδρομοι Ρόδου και Βουτένης, στην Μεσογείων και όσοι οδηγοί δεν γνωρίζουν την περιοχή και στρίβουν δεξιά, έρχονται αντιμέτωποι μετωπικά με τα οχήματα που κατευθύνονται στον κεντρικό αυτό δρόμο.

Γράφαμε επίσης πως στο σημείο που καταλήγουν οι παραπάνω δρόμοι πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα STOP.

Λίγες ώρες από το δημοσίευμά μας, συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου, συνεργείο του Δήμου τοποθέτησε την απαγορευτική πινακίδα δεξιάς στροφής, αλλά όχι όμως εκείνη του STOP.

Συμπολίτισσά μας που έχει γίνει μάρτυρας αρκετών τροχαίων στο σημείο, ρώτησε τον επικεφαλής του συνεργείου γιατί δεν τοποθετούν και το STOP, που υπήρχε παλαιότερα, για να λάβει την απάντηση, πως θα το δεί ο Δήμος και εάν προβλέπεται θα τοποθετήσει το STOP στην γωνία.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!