Ο Καπλάνης δεν είναι στην πρώτη λίστα των 99 υπ. Δημάρχων που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΕΤΡΑΚΟΥ: “Σε θετικό κλίμα οι συζητήσεις”

Τους πρώτους 99 υποψηφίους δημάρχους, από τους 325 πανελλαδικά, που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε η “Αυγή”, την ώρα που ο κομματικός μηχανισμός προετοιμάζεται για τη μεγάλη αυτοδιοικητική αναμέτρηση του Μαϊου 2019.

Πιο αναλυτικά, στο ρεπορτάζ της “Αυγής” αναφέρονται τα εξής:

Κεντρική απόφαση του κόμματος ήταν η εκ νέου στήριξη των δημάρχων που το 2014 αναδείχθηκαν με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και έδωσαν στις πόλεις τους το στίγμα της αριστερής, προοδευτικής διοίκησης.

Παράλληλα, πρόκειται να υποστηριχθούν όσοι ήταν επικεφαλής παρατάξεων το 2014, αλλά και οι νέοι επικεφαλής.

Ενώ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει υποψηφιότητες που επιλέχθηκαν μετά από την προγραμματική σύγκλιση των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, εφ΄όσον τελικά ανακοινωθεί η στήριξή του από το κυβερνών κόμμα.

Επικοινωνήσαμε με την Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Βαρβάρας κ. Τασούλα Πετράκου, η οποία μας δήλωσε πως γίνονται συζητήσεις με τον κ. Δήμαρχο  σε καλό κλίμα και προς θετική κατεύθυνση. Όταν ολοκληρωθούν, ο Τοπικός ΣΥΡΙΖΑ θα προβεί σε ανακοίνωση του προσώπου που θα στηρίξει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην πόλη μας. Δεν θα αργήσει να βγει σχετική ανακοίνωση, κατέληξε.