» Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας

Στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας όπου η Κοινωνική Υπηρεσία με ιδιαίτερο ζήλο και ευαισθησία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη φαρμακευτική κάλυψη των οικονομικά αδύναμων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, βρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης στα πλαίσια της ενημέρωσης του, για την κίνηση της Δομής.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο βρίσκεται Αθανασίου Διάκου 97 και Ματσούκα, στο κτήριο του 3ου Κ.Α.Π.Η.

Παρακάτω κάνουμε μία αναφορά για την πληροφόρηση των συμπολιτών μας στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αγίας Βαρβάρας υποστηρίζει άτομα και οικογένειες που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες. Περιλαμβάνει Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο κι εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» στον άξονα προτεραιότητας (09) που συγχρηματοδοτεί το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διανέμει τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης, υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κλπ καινούρια ή χρησιμοποιημένα καθώς και είδη ψυχαγωγίας, σε οικογένειες που δεν εντάσσονται σε άλλο πρόγραμμα υλικής βοήθειας (ΤΕΒΑ, κα).

Το Κοινωνικό Φαρμακείο διανέμει φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα, υγειονομικό υλικό και άλλα είδη απαραίτητα για την φροντίδα ασθενών σε άτομα που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να τα προμηθευτούν και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς θεραπεία.

Η Παροχή Συσσιτίου προσφέρει καθημερινά γεύματα σε άτομα που διαβιούν φτωχικά και δεν μπορούν να παρασκευάσουν φαγητό στο σπίτι τους, λόγω έλλειψης υποδομών ή αδυναμίας αυτοεξυπηρέτησης (χρόνια ασθένεια , αναπηρία, προχωρημένο γήρας) με προτεραιότητα στα παιδιά.

Η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αγίας Βαρβάρας, συνεργάζεται με συλλογικούς φορείς, επιχειρήσεις, πολίτες που επιθυμούν να συμβάλλουν ως χορηγοί, δωρητές ή εθελοντές για την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ: Δέχονται «Γεύματα Αγάπης», τρόφιμα και φάρμακα.

Εντός του Κοινωνικού Παντοπωλείου λειτουργεί το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ που δέχεται μεταχειρισμένα ρούχα και είδη σπιτιού σε καλή κατάσταση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δήμο Αγίας βαρβάρας, ως εξής:

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Αριστομένους 8, 123 51, Αγία Βαρβάρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: (Τηλ. κέντρο) 213-2019300
Τηλέφωνο FAX : 213-2019395
Γραφείο Δημάρχου FAX: 213-2019394

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: info@agiavarvara.gr

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!