Αυλαία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πολυνίκη με εκτός έδρας νίκη

Αυλαία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πολυνίκη με την εκτός έδρας νίκη, σε αγώνα κατάταξης και νοκ άουτ, επί της ΑΕΚ Περιστερίου.

Μετά την νίκη αυτή ο Πολυνίκης τήρησε αυτό που από την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο Πρωτάθλημα, το 2013, έθεσε σαν ορόσημο.

Κάθε χρόνο και πιο ψηλά.

Στην 5η του συμμετοχή σε επίσημο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ κατάφερε να συμμετάσχει στην διαδικασία των Play Offs Ανόδου και να τερματίσει στην ιδιαίτερα τιμητική 4η θέση της βαθμολογίας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν να πραγματοποιηθεί αυτή η καταπληκτική πορεία της ομάδας και να βρίσκεται πανάξια μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Αττικής.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι προπονητές της ομάδας Ηλίας Στρατικόπουλος και Θοδωρής Πολίτης για την ποιοτική ομάδα που έστησαν βασιζόμενοι κυρίως σε νεαρούς αθλητές και επιλέγοντας να τους καθοδηγούν μέσα στο γήπεδο 3 πιο έμπειροι καταπληκτικοί χαρακτήρες και παίκτες.

Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου και η κατάταξη της ομάδας τόσο ψηλά στην βαθμολογία αποτελούν προσωπική επιτυχία των παικτών μας, όλοι ανεξαιρέτως έδωσαν ότι περισσότερο μπορούσαν, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες, και αξίζουν το χειροκρότημα όλων μας.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε στην παρουσία της κ. Χρύσας Γράψα η οποία με την παρουσία της σε κάθε προπόνηση φρόντιζε να υπάρχει λύση σε κάθε θέμα πριν καν δημιουργηθεί.

Συντελεστές στην υπέροχη αυτή χρονιά είναι επίσης ο Φυσιοθεραπευτής της ομάδας κ. Μπαρζάς Πέτρος με τις θεραπευτικές του ικανότητες να υπερνικούν κάθε τραυματισμό, ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Κουσούλης ο οποίος για 5η χρονιά έντυσε με την επαγγελματική του ευσυνειδησία όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας (ανελλιπώς από το 2013), ο Ορφανίδης Παναγιώτης με πολύπλευρη προσφορά και έτοιμος να βοηθήσει όπου υπήρχε ανάγκη καθώς και τις αθλήτριες του τμήματος Νεανίδων για την συμβολή τους στην λήψη οπτικού υλικού τόσο στους εντός όσο και στους εκτός έδρας αγώνες.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Βαμβακόπουλο Πάρη για την αδιάλειπτη κάλυψη της αγωνιστικής δράσης της ομάδας μας μέσα από τις σελίδες της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας της Αγίας Βαρβάρας, www.proodeutiki.gr.

Παράλειψη μας θα ήταν να μην αναφέρουμε την συμπαράσταση, ηθική και υλική, των Χορηγών μας:
►Zakcret Πολυκαταστήματα Αθλητικών Ειδών,
►Laser Derm Clinic, και τον διακεκριμένο Επιστήμονα κ. Νεαμονιτό Κωνσταντίνο,
►Καλώς Τους, Ψητοπωλείο, τους κ.κ. Άρη και Χρήστο Χρονόπουλο.

Η σταθερά ανοδική πορεία του Συλλόγου, κάθε χρόνο και ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, και το μεράκι των ανθρώπων που συγκροτούν τον Σύλλογο αποτελούν την απόλυτη εγγύηση ότι και η επόμενη χρονιά θα μας βρει ακόμη καλύτερους, ακόμη πιο ψηλά !

Α.Γ.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ