Χωρίς νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα, μεγάλη περιοχή της πόλης μας…

Αγώνα με το φως της ημέρας δίνει συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να συνδέσει με ηλεκτρικό ρεύμα και να τροφοδοτήσει μια μεγάλη περιοχή της Κάτω Αγίας Βαρβάρας, η οποία από το πρωί της Παρασκευής 11 Μαΐου, ήταν χωρίς νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρισμό.

Όπως γράφαμε νωρίτερα, σήμερα το πρωί συνεργείο της ΕΥΔΑΠ ήρθε στην οδό Χανίων και Δημητρίου Εμμανουήλ, για να αποκαταστήσει βλάβη σε αγωγό της, ο οποίος έσπασε και πλημμύρισε ο λεωφορειακός δρόμος με νερά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών το σκαπτικό μηχάνημα έσπασε τον αγωγό φυσικού αερίου που περνάει από το σημείο εκείνο, με αποτέλεσμα τα γύρω νοικοκυριά και επιχειρήσεις να μείνουν και χωρίς φυσικό αέριο, έως  ότου να  καταφθάσει συνεργείο της Εταιρείας για την αποκατάστασή του.

Ολόκληρη περιοχή βρέθηκε χωρίς νερό και Φυσικό αέριο, για να τριτώσει όμως το κακό, αφού από τα νερά του σπασμένου αγωγού, προκλήθηκε βραχυκύκλωμα σε καλωδιώσεις της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να στερηθούν και το ηλεκτρικό ρεύμα πολλά οικοδομικά τετράγωνα.

Νωρίς το απόγευμα αποκαταστάθηκαν οι παροχές νερού και φυσικού αερίου και έως αυτήν την ώρα 20:00΄ συνεργεία εργάζονται εντατικά προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στις καλωδιώσεις είναι σοβαρές, αφού χρειάστηκε να ξηλωθούν πολλά μέτρα πεζοδρομίου για την αντιμετώπισή τους, όπως διακρίνεται και στην πάνω φωτογραφία μας.