Περίπτερα επί μήνες κλειστά – Πληρώνουν τα ενοίκια τους υποστηρίζει ο Δήμος

Τον περασμένο Δεκέμβριο δόθηκαν μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό επτά περίπτερα στα όρια του Δήμου μας, σε άτομα που ενδιαφέρθηκαν.

‘Αλλα περίπτερα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και άλλα παραμένουν κλειστά.

Δύο από αυτά δόθηκαν σε άτομα με ειδικές προϋποθέσεις, με μηνιαίο ενοίκιο 300 ευρώ το μήνα.

Τα συγκεκριμένα περίπτερα όμως, ακόμα παραμένουν με τα ρολά κατεβασμένα, αφού εκείνοι που τα πήραν από το Δήμο, ακόμα δεν τα έχουν λειτουργήσει.

Μάλιστα σε ένα από αυτά υπάρχει και ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΟ.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ερώτηση προς τη Διοίκηση του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Παγουρτζής απάντησε πως παρ ότι τα περίπτερα δεν λειτουργούν ο Δήμος, εισπράττει κανονικά τα ενοίκια.

Ίσως να έχει δίκαιο ο κ. Αντιδήμαρχος, ή να είχε αυτήν την πληροφόρηση.

Μήπως να ξανατσεκάρει, όμως το θέμα, γιατί στην περίπτωση που δεν καταβάλλονται τα ενοίκια, θα βρεθούν οι ενοικιαστές στη δύσκολη θέση να οφείλουν στο Δήμο, ποσά σημαντικά και θα βρεθούν με χρέη που θα πρέπει να πληρώσουν.

Ας ρίξει μια ματιά στα έσοδα του Δήμου ο κ. Παγουρτζής, να επιβεβαιώσει πως όντως γίνεται η καταβολή των ενοικίων από εκείνους που έχουν νοικιάσει τα περίπτερα, αλλά ακόμα δεν τα έχουν σε λειτουργία…

Μήπως υπάρχει καμία παρερμηνεία και πιστεύουν οι ενοικιαστές πως τα ενοίκια “τρέχουν” με την έναρξη λειτουργίας των περιπτέρων…