Βαρύ σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλάκου, κατά του Δημάρχου κ. Καπλάνη – ΕΠΙΘΕΣΗ και στην εφημερίδα μας

Στόχος του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλάκου έγινε η εφημερίδα μας, επειδή αναδημοσίευσε κείμενό του από την εφημερίδα “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, που αφορούσε το πόθεν έσχες του Δημάρχου κ. Καπλάνη, με σχετικό σχόλιο.

Ο κ. Βασιλάκος με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του, λίγη ώρα από τη δημοσίευση του δικού μας άρθρου,  αναρωτιέται τι υποσχέσεις έχουμε λάβει και τι συμφέροντα υπάρχουν πίσω από το άρθρο μας.

Δεν έχουμε πρόθεση να ανοίξουμε διάλογο με τον φίλο Θοδωρή.

Τις καλύτερες απαντήσεις στα ερωτήματά του, μπορεί να δώσει ΜΟΝΟ ο ίδιος.

Επί σειρά ετών ήταν Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος της πόλης μας.

Ας βγεί να πεί καθαρά εάν όλα αυτά τα χρόνια, έπεσε στην αντίληψή του να έχουμε κάποιο πάρε – δώσε με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, την οποία υπηρέτησε.

Γνωρίζει πολύ καλά πως η μοναδική εφημερίδα της πόλης μας που δεν πήρε διαφημίσεις από το Δήμο ήταν η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, παρά μόνο μία φορά και το ποσόν που εισπράξαμε από το Δήμο (300 ευρώ), επί Δημαρχίας Μίχου, το κάναμε ΔΩΡΟ στους Μαθητές του Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ  για την πενθήμερη εκδρομή τους.

Ποτέ δε ζητήσαμε ειδικές χάρες και δουλειές από το Δήμο και ποτέ δεν είχαμε συναλλαγές πάνω ή κάτω από το τραπέζι.

Φυσικά συνεχίζουμε να μη ζητάμε και να μη λαμβάνουμε, ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ από την ημέρα που τυπώθηκε το πρώτο φύλλο μας (Φλεβάρης 1978).

Αυτά τα ξέρει ο φίλος Θοδωρής και τον λέμε φίλο, γιατί μας αποκαλεί “παντελονάτους”, ελπίζουμε να πάρει θέση στα παραπάνω για να συνεχίσουμε να τον αποκαλούμε αναλόγως.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε το άρθρο το οποίο προκάλεσε την επίθεση κατά της “Π” του κ. Βασιλάκου:

“Αίσθηση προκάλεσε ο σχολιασμός του  Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας κ. Θεόδωρου Βασιλάκου, σε άρθρο της Εφημερίδας “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” το οποίο αναφερόταν στο πόθεν έσχες του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιώργου Καπλάνη.

Ο κ. Δήμαρχος δεν έχει απαντήσει έως τώρα σε αυτό το σχόλιο, όπως συνηθίζει άλλωστε να αντιμετωπίζει, διάφορα σχόλια και κριτικές που αναφέρονται στο πρόσωπό του. Δεν γνωρίζουμε εάν αυτή τη φορά πράξει διαφορετικά λόγω της φύσης του σχολίου…

Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφία του δημοσιεύματος και το επίμαχο σχόλιο του κ. Βασιλάκου:”

 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ:

Καλησπέρα.

Σήμερα είδα την τοπική εφημερίδα Προοδευτική να “γλύφει”τον κ. Εξαφανισμένο από την πόλη Δήμαρχο και να δημοσιεύει ένα σχόλιο μου στην εφημερίδα Δικαιοσύνη.

Επειδή κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί έκανα αυτό το σχόλιο.

Θα τους πω εάν, λέω εάν γνωρίζουν, πρόσθεση ίσως βρουν για αυτά που αναφέρομαι ως κρυμμένα. Και αναρωτιέμαι ως απλός πολίτης. Από το 1990 δημοτικός σύμβουλος και από το 1995 έως 2009 αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Λάμπρου Μιχου και ταυτόχρονα και δημόσιος υπάλληλος. Ρωτήστε τον ίδιο πόσα έπαιρνε και από τις δύο “δουλειές”. Εγώ αυτό εννοούσα, τι εμφάνιζε όλα αυτά τα χρόνια στην φορολογική του δήλωση, αγνοώντας μερικές φορές την φτώχεια των πολιτών και απαιτούσε τα παιδιά του να πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό Χωρίς να εμφανίζει τα ακριβή εισοδήματα του, πετώντας έξω από την διαδικασία επιλογής φτωχών παιδιών. Όλα αυτά και περισσότερα συζητιούνται στα καφενεία της πόλης. Τώρα τελευταία αναγκάστηκε λόγω κυβέρνησης και πόθεν έσχες να τα εμφάνιση και να “λογοδοτήσει ” πλέον στους φτωχούς συνδημότες μας.

Τώρα κ.κ. της Προοδευτικής εσείς ρεπορτάζ κάνετε αλλά από ότι βλέπω ρεπορτάζ του συμφέρον? της υπόσχεσης ? της υποκρισίας? θα ήθελα να μάθω τι υπόσχεση σας έχει δώσει ο κ. Απών??

Εγώ προσωπικά δεν κρύβομαι ούτε κρύφτηκα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά της πόλης.

Θα επανέλθω δίνοντας στην εφημερίδα Δικαιοσύνη καλύτερη ανάλυση των πεπραγμένων.
12/12/2017 μ.Χ

Βασιλάκος Θεόδωρος