«Ένα μεγάλο μπράβο για την δράση της ΔΗΜΤΟ της Αγίας Βαρβάρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Στην προσυνεδριακή ημερίδα της ΝΔ για το περιβάλλον, τις φυσικές καταστροφές και την πολιτική προστασία, βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριακός Μητσοτάκης όπου παρέθεσε ομιλία με έντονο προεκλογικό άρωμα.

«Η καταστροφή στη Μάνδρα είναι το τι δεν πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας εκτενή αναφορά στην τραγωδία με τους 23 νεκρούς,.

«Τόσες ζωές χάθηκαν άδικα» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος έκανε λόγο για πολιτικές ευθύνες, που πρέπει να αναζητηθούν».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμεύθηκε ότι τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα της Μάνδρας θα ολοκληρωθούν το συντομότερο και τόνισε ότι αν δεν γίνουν με αυτή την κυβέρνηση, θα γίνουν με την επόμενη της ΝΔ.
Την ημερίδα τίμησαν προσωπικότητες από τον χώρο της ΝΔ αλλά και μέλη τοπικών Οργανώσεων.

Την πόλη μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μανώλης Ζερβάκης καθώς και ο γραμματέας Γιάννης Πουλάκης και ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιώργος Πουλάκης

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της συζήτησης που είχε με τοπικά στελέχη μόλις αντίκρισε τον Μανώλη Ζερβάκη τον αγκάλιασε θερμά και τον φίλησε… λέγοντας του μάλιστα χαρακτηριστικά «Μανώλη μου αγέραστος είσαι…τι κάνεις και διατηρήσε» δίνοντας του παράλληλα συγχαρητήρια για την δράση της τοπικής στην πόλη μας…»

Για όσους γνωρίζουν καλά πάντως τον πρόεδρο της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας ξέρουν ότι η σχέσεις του με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κάτι παραπάνω από φιλικές και κρατούν από τα πρώτα βήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας