» Καμία ανακοίνωση σχετικά με τον μαθητή – αθλητή με covid – 19, από το Σωματείο του σχετικά…

Καμία ανακοίνωση σχετικά με τον μαθητή – αθλητή με covid – 19, από το Σωματείο του σχετικά…

Γράφαμε προχθές σχετικά με το κρούσμα covid – 19 το οποίο επιβεβαιώθηκε σε μαθητή της Γ3 τάξης του Α΄ Γυμνασίου της πόλης μας.

Γράφαμε επίσης πως ο συγκεκριμένος μαθητής, είναι αθλητής ομάδας μπάσκετ Σωματείου της πόλης μας.

Αναρωτιόμαστε όμως αφού έγινε γνωστό από την εφημερίδα μας και αυτή η ιδιότητα του μαθητή και έγινε απολύμανση στα κλειστά γυμναστήρια Σιπύλου και Ραιδεστού, γιατί το Σωματείο στο οποίο ανήκει ο αθλητής δεν έχει βγάλει ανακοίνωση ή ενημέρωση προς τον τύπο, όπως έπραξε πολύ σωστά η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, δια του Προέδρου της κ. Βόσσου Κώστα;

Τα γυμναστήρια παρέμειναν κλειστά προχθές και εχθές.

Τι προβλέπεται όμως σε αυτές τις περιπτώσεις;

Το σωματείο παίρνει κάποια ιδιαίτερα μέτρα;

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, ελπίζουμε σε κάποια υπεύθυνη απάντηση από τους αρμόδιους, όποιοι κι αν είναι αυτοί, διότι δεχόμαστε τηλεφωνήματα από αναγνώστες μας σχετικά.

Σημειώνουμε επίσης πως την Κυριακή που μας πέρασε, υπήρξε αγώνας μεταξύ δύο ομάδων της πόλης μας, η μία ήταν αυτή που εκδηλώθηκε το κρούσμα σε αθλητή της, ο οποίος πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Υπογραμμίζουμε πως αθλητές των δύο παραπάνω ομάδων, είναι μαθητές σχολείων της πόλης μας και έρχονται σε συγχρωτισμό με τους συμμαθητές τους, παρά τα όποια μέτρα λαμβάνονται. Με την έννοια αυτή το θέμα δεν είναι απλά σωματειακό, αλλά αφορά ολόκληρη την κοινωνία της πόλης μας.

Με την ευκαιρία ρωτάμε: η σύμβαση που έχει υπογράψει πολύ πρόσφατα ο Δήμος με το Νομαρχιακό Νοσοκομείο της πόλης μας, προβλέπει  εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ σε μέλη Φορέων της πόλης μας (αθλητές) για τον covid – 19;

Τέλος αφού έγινε η σχετική απολύμανση στα δύο κλειστά γυμναστήρια, γιατί δεν έγινε κάποια ανάλογη και στο κλειστό γυμναστήριο του Α΄ Λυκείου, το οποίο χρησιμοποιούν ομάδες μπάσκετ, από τα προαναφερθέντα δύο σωματεία,  αλλά έγινε απλά καλός καθαρισμός;

Ρωτάμε διότι τα ερωτήματα που δεχόμαστε είναι αμέτρητα…

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!