Λένα Κυριακή (Κέλλυ): “Έχουμε όραμα για την ανάδειξη της πόλης μας”

Θα ήταν “λίγο” να έλεγα ακόμα ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” στον Δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αγία Βαρβάρα – Η δική μας πόλη”.

Σίγουρα όμως θα ήταν ειλικρινές και ουσιαστικό!

Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχουν νέοι τρόποι, νέοι δρόμοι και σίγουρα όλοι μας θέλουμε νέους ανθρώπους που έχουν την όρεξη να προσφέρουν και να συμβάλλουν με τρόπο ουσιαστικό, με ιδέες που θα γίνονται πράξη, βελτιώνοντας το δήμο και την καθημερινότητα όλων μας.

Με την πεποίθηση αυτή έρχομαι κι εγώ και σας ζητώ να ενισχύσετε αυτή την “ιδέα”.

Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, όλους τους φίλους που βρεθήκαμε εχθές το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας, στο αναψυκτήριο “Λίθος”.

Σε μια πολύ όμορφη συζήτηση, ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης, αφέθηκε στις ερωτήσεις όλων των παρευρισκομένων και με ειλικρινείς απαντήσεις κέρδισε σίγουρα όσους βρέθηκαν μαζί μας.

Ολοκληρώθηκε, άλλωστε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα με τον Δήμαρχο να περιγράφει όλα όσα πρόκειται να αλλάξουν και με τους πιο “δύσκολους” παρευρισκομένους να δίνουν την θετική τους ενέργεια και την υπόσχεση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.

Το όραμα για την ανάδειξη της πόλης μας αλλά και η ουσιαστική δουλειά που έγινε τα τελευταία χρόνια ώστε να μπουν τα θεμέλια που θα οδηγήσουν στην υλοποίησή του ήταν εμφανή σε όλη τη διάρκεια της όμορφης αυτής βραδιάς.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για αύριο το βράδυ, στην Κεντρική Ομιλία του Δημάρχου στις 20:00 στην πλατεία Π. Ελεούσας.