Ομιλία ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ, ζεστή, ανθρώπινη, αληθινή, ντόμπρα που άγγιξε τους οπαδούς του

Δυναμική εμφάνιση και ενθουσιώδες ακροατήριο ήταν τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της κεντρικής ομιλίας του υπ. Δημάρχου της πόλης μας Θεόδωρου Βασιλάκου το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαΐου στην πλατεία της Αγίας Ελεούσας.

Κόσμος πολύς, λόγος ενθουσιώδης και η αισιοδοξία να ξεχειλίζει.

Ο Θοδωρής Βασιλάκος μίλησε για όλα, ανέλυσε τη σημερινή κατάσταση στο Δήμο και ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για την επόμενη τετραετία.

Η κοινωνική Πρόνοια, ο Αθλητισμός, η Ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών της πόλης μας, πρώτη προτεραιότητα.

Η Υγεία, η Καθαριότητα, ο Δημοτικός Φωτισμός και  η μείωση των Δημοτικών τελών κατά 30% σε περίοπτη θέση στον προγραμματισμό του.

Η αύξηση των οχημάτων καθαριότητας, το πλύσιμο των κάδων, ο πολιτισμός και ο Αθλητισμός στα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.

Το κυκλοφοριακό και η κατασκευή υπαίθριων και υπόγειων σταθμών πάρκινγκ, η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών σε καίρια και επικίνδυνα σημεία ΠΡΩΤΗ δουλειά.

Η απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης της ΔΕΗ και η σύσταση γραφείου Δημόσιας υγείας, όπως και ο έλεγχος ηχορύπανσης και της εκπομπής ρύπων άμεση ανάγκη για την πόλη μας.

Η δημιουργία συνεργείων άμεσης αποκατάστασης κάθε βλάβης, καθίζησης ή καταστροφής του οδικού δικτύου και των πεζοδρομίων από τις πρώτες αποφάσεις που θα παρθούν.

Οι προτάσεις που ανέπτυξε από το βήμα ο κ. Βασιλάκος περιέχουν τα πάντα για μια σύγχρονη, λειτουργική, ανθρώπινη πόλη.

Η ομιλία του που συχνά διέκοπταν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα κράτησε λιγότερο της ώρας αλλά ήταν ομιλία “ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ”, ζεστή, ανθρώπινη, αληθινή, ντόμπρα και άγγιζε τους οπαδούς του.

Η κεντρική ομιλία ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του συνδυασμού του.