ΤΑ “ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ” ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΕΓΙΝΑΝ “ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟ”

Αναδίπλωση 180 μοιρών έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργιαννάκης, μετά από αρνητικά σχόλια που δέχθηκε και το σχετικό άρθρο μας, που αφορούσαν τους χαρακτηρισμούς στην ομιλία του,  στην αναφορά του στην ανεξάρτητη υποψήφια δήμαρχο κ. Σιαραμπή, την οποία αναδημοσιεύουμε παρακάτω.

Η συγκεκριμένη παράγραφος, η οποία αναρτήθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής του έλεγε:

Με τη κ. Σιαραμπή θα μπορούσαμε να έχουμε συναντηθεί και πάλι. Αλλά για μας τα προβλήματα έχουν χρώμα, έχουν ονοματεπώνυμο, δεν είναι ανεξάρτητα από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές. Στην εποχή των μνημονίων οι κουβέντες πρέπει να είναι καθαρές, τσεκουράτες. Στην αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία η κατάργηση των κομμάτων είναι φασισμός. Είχαμε έγκαιρα επισημάνει ότι οι δημαγωγοί της πόλης θα είναι όλοι ανεξάρτητοι.

Ο κ. Γεωργιαννάκης τώρα, ανήρτησε στην προσωπική ιστοσελίδα του, απολογητικό – επεξηγηματικό σημείωμα με το οποίο προσπαθεί να πείσει όποιον μιλάει ελληνικά ότι δεν εννοούσε την κ. Σιαραμπή, όταν μίλαγε για δημαγωγούς. Ξαναδιαβάστε λοιπόν την παραπάνω συγκεκριμένη παράγραφο που ήταν αφιερωμένη στην κ. Σιαραμπή.

Ακολουθεί το σημείωμα του στην ιστοσελίδα του, το οποίο δημοσιεύουμε παρακάτω, για να καταλάβουμε όλοι, πως όταν  μιλάει με καθαρές και τσεκουράτες κουβέντες, χρειάζεται να βγάλει άλλη ανακοίνωση για να μας εξηγεί πόσο τσεκουράτες είναι, μη τυχόν και κοπούμε από την κόψη του τσεκουριού. Σιγά τα αίματα…

Το επεξηγηματικό σημείωμα του κ. Γεωργιαννάκη για όσους δεν καταλαβαίνουν καλά την ελληνικήν…έχει ως εξής:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: Δεν έχω πεί ή γράψει ποτέ οτι η κ.Σιαραμπή είναι δημαγωγός. Δεν συνεργαζόμαστε και δεν συνομιλούμε με δημαγωγούς. Με την κ. Σιαραμπή και συνεργασθήκαμε σε σημαντικά ζητήματα της πόληςκαι συζητήσαμε τις δυνατότητες για συνεργσία στις δημοτικές εκλογές. Και τότε και στην κεντρική προεκλογική μας τοποθέτηση επισημάναμε τον καιροσκοπισμό της εμφάνισης των”ανεξαρτήτων” ομογάλακτων και ομόσταυλων Καπλάνη-Φέγγη-Γιάγκα-Βασιλάκου-Νικητάκη και πως απόψεις αποκλεισμού κομματικών υποψηφιοτήτων είναι αντιδημοκρατικές προσεγγίσεις. Είχαμε από τότε υπογραμμίσει και το ρόλο της μονταζιέρας της πόλης.

Τώρα λοιπόν μετά την ανάγνωση και των δύο παραγράφων, κατά λέξη, καταλάβαμε πως όταν κάποιος μιλάει τσεκουράτα και καθαρά, σημαίνει πως μιλάει σαν τον κ. Γεωργιαννάκη…