ΚΑΠΛΑΝΗΣ: “Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ”

“Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας! Η Αγία Βαρβάρα έδειξε ότι έχει Δήμαρχο, το επόμενο ραντεβού την προσεχή Κυριακή στις κάλπες!

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το νέο συναρπαστικό ταξίδι, για τα ωραία, τα μεγάλα και τα δύσκολα που αξίζει η Αγία Βαρβάρα μας… Την πόλη που αξίζει να είμαστε περήφανοι για αυτήν, την πόλη που αξίζει να μεγαλώσουν τα παιδιά μας, την πόλη της καρδιάς μας, την πόλη που έχουμε ζωή, τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ!!”

Με αυτήν την ανάρτηση στην  προσωπική του ιστοσελίδα, ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, μετά την προεκλογική του ομιλία, μπροστά σε ένα πολυπληθέστατο κοινό που παρευρέθηκε την Παρασκευή 16 ΜαΪου στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του.

Συγκριτικά με τις συγκεντρώσεις των υπόλοιπων υποψηφίων της πόλης μας, η δική του ήταν η μεγαλύτερη. Ο δήμαρχος έδειξε πως σαφώς προηγείται των άλλων υποψηφίων δημάρχων, αλλά μετά βεβαιότητας οι εκλογές θα οδηγηθούν σε δεύτερη Κυριακή, αφού οι εννέα συνδυασμοί που παίρνουν μέρος στις δημοτικές εκλογές κατακερματίζουν το εκλογικό σώμα.