“ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΕΣ” ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑΚΗ

Τρεις φορές στο πρόσφατο παρελθόν η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ υποψήφια δήμαρχος της πόλης μας κ. Σιαραμπή απέδειξε τi σημαίνει ανεξαρτησία, ευθύτητα λόγου, αναγνώριση των προσπαθειών του άλλου και δημοκρατική αντίληψη.

Και τις τρεις φορές κερδισμένος από τα σχόλια και τiς πράξεις της κ. Σιαραμπή ήταν ο “αντίπαλος” υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργιαννάκης.

Η πρώτη φορά ήταν, όταν στην ιστοσελίδα της παράταξής της!!! ανέβασε βίντεο από την κοινή παρουσία τους στο ΚΟΝΤΡΑ TV, φιλοξενώντας τον κ. Γεωργιαννάκη, χωρίς περικοπές να πει την άποψή του και να αναπτύξει την φιλοσοφία του.

Η δεύτερη φορά ήταν, όταν σε συνέντευξή της στην εφημερίδα μας, η κ. Σιαραμπή αναφέρθηκε στους κοινούς αγώνες που έγιναν με τη συνεργασία και του κ. Γεωργιαννάκη για την ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων του δήμου.

Η τρίτη φορά ήταν εχθές στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ προεκλογική ομιλία της, αναφερόμενη στην προσπάθεια που έγινε για να αρθεί η αδικία του τρόπου επιδότησης των οικογενειών που έστελναν τα παιδιά τους στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας, δεν δίστασε να αναφέρει πως και ο κ. Γεωργιαννάκης βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στην κεντρική της ομιλία μίλησε θετικά για έναν “αντίπαλο” υποψήφιο.

Λίγες εκατοντάδες μέτρα μακρυά από την πλατεία Παναγίας Ελεούσας την ίδια ώρα, στο “Παρκο ΜΗΤΕΡΑ ” ο κ. Γεωργιαννάκης στην δική του κεντρική ομιλία, αναφερόμενος στην κ. Σιαραμπή τόνισε:

Με τη κ. Σιαραμπή θα μπορούσαμε να έχουμε συναντηθεί και πάλι. Αλλά για μας τα προβλήματα έχουν χρώμα, έχουν ονοματεπώνυμο, δεν είναι ανεξάρτητα από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές. Στην εποχή των μνημονίων οι κουβέντες πρέπει να είναι καθαρές, τσεκουράτες. Στην αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία η κατάργηση των κομμάτων είναι φασισμός. Είχαμε έγκαιρα επισημάνει ότι οι δημαγωγοί της πόλης θα είναι όλοι ανεξάρτητοι.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ κ. ΣΙΑΡΑΜΠΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΛΟΓΟ, ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΛΟΙΠΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑΚΗ;

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.