Χέρι αλληλεγγύης από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας, σε συμπολίτες μας

Άλλο ένα πακέτο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, έφτασε χτες το απόγευμα στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας.

Όχι, δεν το έφερε κάποιος «πρόωρος» Αη-Βασίλης. Ήταν μια ευγενική προσφορά της κ. Μαριάνθης Καφετζή. Η δραστήρια πολιτευτής της Β΄ Αθηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., με την ευκαιρία του ερχομού των Χριστουγέννων παρέδωσε στο διοικητικό συμβούλιο της τοπικής ΔΗΜ.Τ.Ο., περισσότερα από 50 πακέτα με τρόφιμα. Το καθένα περιείχε μεταξύ άλλων γάλατα, γλυκά, νωπό κρέας, ζυμαρικά και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας. Τους ανέθεσε να τα διανείμουν σε οικογένειες, που γνωρίζουν πως πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Μανώλης Ζερβάκης την ευχαρίστησε από καρδιάς, τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Καφετζή προχωράει σε τέτοιου είδους κοινωνικές δράσεις. Η κ. Καφετζή χαιρέτισε ένα προς ένα τα μέλη της τοπικής οργάνωσης, και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

Όλοι οι δρόμοι τους «οδηγούν» στην Αγία Βαρβάρα

Η συμβολική αυτή χειρονομία συμπαράστασης από την κ. Καφετζή, αναμφίβολα στέλνει ένα μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τους συνανθρώπους μας και κυρίως για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Είναι αξιοσημείωτο πως από την ημέρα που ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο στην τοπική κομματική οργάνωση με μπροστάρη τον Μανώλη Ζερβάκη, όλο και περισσότεροι βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος, όχι μόνο επισκέπτονται την Αγία Βαρβάρα, αλλά συνεισφέρουν στην τοπική κοινωνία με κάθε τρόπο.

Είχαμε επίσης την τιμή να βρίσκεται κοντά μας και ο κύριος Παναγιώτης Σταμπουλής, τομεάρχης Β5 ΝΟΔΕ γραμματείας οργανωτικού.

Γραφείο Τύπου ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Βαρβάρας