Αδέσποτα σκυλιά στο “ΠΑΡΚΟ ΜΗΤΕΡΑ”, επιτίθενται σε μικρούς και μεγάλους

Συμπολίτισσά μας ανάρτησε εχθές στην ιστοσελίδα ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ-AGIA VARVARA ”OFFICIAL GROUP”, το παρακάτω σημείωμα που έχει να κάνει με δύο αδέσποτα σκυλιά που υπάρχουν μονίμως στο “ΠΑΡΚΟ ΜΗΤΕΡΑ”  και δημιουργούν διάφορα προβλήματα σε συμπολίτες μας που διασχίζουν το ΠΑΡΚΟ, με την επιθετικότητά τους, ιδιαίτερα εάν έχουν σκυλιά δικά τους, μαζί τους και τα έχουν βγάλει βόλτα ή απλά είναι περαστικοί από το ΠΑΡΚΟ.

Αρκετές φορές είναι ιδιαίτερα επιθετικά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό συμπολιτών μας.

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και φτάνει στα επίπεδα του επικίνδυνου για μικρούς και μεγάλους.

Κάτι πρέπει να γίνει.

Να γίνει το συντομότερο δυνατόν, διότι διαβάσαμε σχόλια που αναφέρουν περί λύσης με φόλα.

Η ΔΗΚΕΠΑΖ, υπάρχει, ας απευθυνθεί ο Δήμος μας σε αυτήν για να τα πάρει στις εγκαταστάσεις της.

Στις φωτογραφίες μας τα δύο μεγαλόσωμα σκυλάκια, σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου στο “ΠΑΡΚΟ ΜΗΤΕΡΑ”

Το κείμενο της συμπολίτισσάς μας έχει ως εξής:

“Σαν δημότης Αγίας Βαρβάρας για ακόμα μια φορά θα εκφράσω το πρόβλημα μου. Παλαιότερα, έχοντας υπάρξει μια δημοσίευση για το άλσος μητέρα και τα δύο σκυλάκια που φιλοξενεί, και έχοντας πει ότι δημιουργείτε ένα σχετικό πρόβλημα, έπεσαν όλοι να με φάνε και να μου πουν ότι συμβάλλω στη θανάτωσή τους. Από τότε γενικά επικρατεί το πρόβλημα όχι μόνο με μένα αλλά με πολύ κόσμο.

Σήμερα λοιπόν για πολλοστή φορά περνώντας με το σκυλί μου δεμένο πάντα, επιτέθηκαν στο σκυλί μου δαγκώνοντας το, έπεσα και εγώ και χτύπησα παρουσία πολλών ανθρώπων. Αυτό γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει ανθρώπους να τρέχουν για να γλυτώσουν, σκυλιά να δαγκώνονται από τα δύο αδέσποτα και φυσικά εγώ όπου περνάω τρεις φορές την ημέρα από κει και με το παιδί μου και φτάνουν σε απόσταση αναπνοής γαυγίζοντάς μας.

Εγώ γνωρίζω πως πρέπει να αντιδράσω….όχι όμως όλοι. Θα ήθελα λοιπόν κάτι να γίνει με αυτό το θέμα διότι το να μην ξαναπεράσουμε από κει και να κάνω κύκλο για να πάω στη δουλειά μου. Δεν είναι λύση.

Rikou Alexia