Σήμερα αναδεικνύεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ – Η ψηφοφορία στην πόλη μας στο Α ΚΑΠΗ – ΜΗΝ επαναληφθούν τα απαράδεκτα φαινόμενα της προηγούμενης Κυριακής

.

Μετά την ανάδειξη των ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ και ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ ως δύο πρώτων, πανελλαδικά, των εκλογών της προηγούμενης εβδομάδας για την ανάδειξη Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ, η τελική αναμέτρηση συνεχίζεται.

Σήμερα στην επαναληπτική ψηφοφορία μεταξύ τους, η διαδικασία είναι η ίδια και το εκλογικό τμήμα της πόλης μας, είναι πάλι το Α ΚΑΠΗ στην οδό Καλαντζάκου 7.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, εκτός κι αν δοθεί παράταση, όπως την προηγούμενη Κυριακή.

Ευχή όλων είναι, των γνήσιων ΠΑΣΟΚΩΝ και ΟΧΙ των “ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ”, να μην υπάρξουν φαινόμενα όπως εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας που εκατό μέτρα από το εκλογικό τμήμα στο Α ΚΑΠΗ, υπήρχε ομάδα που σταύρωνε ψηφοδέλτια συγκεκριμένου υποψηφίου πάνω σε καπό Ι.Χ., όπως καταγγέλθηκε επωνύμως, συμπλήρωνε αιτήσεις ενδιαφερομένων να γραφτούν φίλοι του Κινήματος για να πάνε να ψηφίσουν και άλλες “εξυπηρετήσεις”…

Ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος με ανάρτησή του σημείωνε πως μοίραζαν εικοσάρικα μαζί με ψηφοδέλτια, για να ψηφιστεί συγκεκριμένος υποψήφιος.

Επίσης και ο Αθηναϊκός Τύπος ασχολήθηκε με όσα καταγγέλθηκαν πως συνέβησαν στην πόλη μας.

Την προηγούμενη Κυριακή στην πόλη μας ψήφισαν 628 άτομα:

ΕΓΚΥΡΑ 614 – ΛΕΥΚΑ 6 – ΑΚΥΡΑ 8

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: