Βρέθηκε ιδιώτης για να λειτουργήσει το Ταχυδρομείο της πόλης μας, με τη νέα του μορφή…

Γράφαμε στα μέσα Ιανουαρίου πως  πληροφορίες που έφθασαν στην εφημερίδα μας ανέφεραν πως πιθανότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες να σταματήσει τη λειτουργία του το Ταχυδρομείο της πόλης μας, με την σημερινή του μορφή.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, με παλαιότερη δήλωσή του, το Ταχυδρομείο στην πόλη μας θα λειτουργήσει στο μέλλον σε νέα βάση και με περισσότερες υπηρεσίες για τον πολίτη.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει από την πόλη μας, αλλά δεν έχουμε πληροφορηθεί εάν θα παραμείνει υπό την διεύθυνση – εποπτεία των ΕΛΤΑ ή θα λειτουργεί αποκλειστικά από ιδιώτη.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πάντως, πως ο ιδιώτης βρέθηκε, αφού πληροφορήθηκε σχετικά με το θέμα, εκδήλωσε ενδιαφέρον και πιθανότατα θα είναι εκείνος που θα το λειτουργεί.

‘Οχι στον χώρο που στεγάζεται σήμερα, αλλά δύο στενά πιο πέρα.

Συγκεκριμένα στην οδό Κανάρη, εάν οι ίδιες πληροφορίες μας είναι ορθές…

Παρακάτω δημοσιεύουμε την ανακοίνωση των ΕΛΤΑ που είναι αναρτημένη (χθες) στον πίνακα ανακοινώσεων του Ταχυδρομείου της πόλης μας, σχετικά με την επιλογή ιδιώτη που θα αναλάβει τη λειτουργία του Ταχυδρομικού Πρακτορείου στην πόλη μας: