Το Πανεπιστήμιο και ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ στην πόλη μας, για την εκδήλωση του Δημοτικού Πανεπιστημίου

.
ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ για να απονείμουν τις πιστοποιήσεις παρακολούθησης των δύο κύκλων σπουδών του Ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστήμιου του δήμου μας.
.
‘Ηταν ένα απόγευμα γεμάτο χαρά και συγκίνηση.
.
Για όλους μας είναι μεγάλη η ικανοποίηση, που αγκαλιάστηκε το εγχείρημα της λειτουργίας του Ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστήμιου από τόσους ανθρώπους, για την ποιότητα της διδασκαλίας των καθηγητών-εισηγητών, για την προσήνεια, την φιλικότητα, τη μεθοδικότητα και την μεταδοτικότητα τους, για τη συνεχή παρουσία του συντονιστή καθηγητή Γιάννη Κουμπούρου και την αμέριστη στήριξη του ίδιου του πρύτανη Παναγιώτη Καλδή.
.
Ήταν όλοι εκεί! Ο συντονιστής Γιάννη Κουμπούρος, ο αντιπρύτανης Πέτρος Καλαντώνης, ο πρύτανης Παναγιώτης Καλδής, οι δικοί μας άνθρωποι, που διεκπεραίωσαν με επιτυχία όλη την οργανωτική δουλειά, με επικεφαλής την αρμόδια διευθύντρια Βασιλική Τρικοπούλου και την υπεύθυνη αντιδήμαρχο Θεοδώρα Μαρία Μαρσώνη.
.
Ετοιμαζόμαστε από ώρα για τη νέα χρονιά με πολύ ανυπομονησία (Λόγια των σπουδαστών)
.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ