Να τοποθετηθεί περίφραξη στο τοιχίο στο βουνό – Ο σωλήνας συνεχίζει να κρέμεται πάνω από το γήπεδο στα Ριμινίτικα

.

Στο παρελθόν έχουμε γράψει για μία πλαστική σωλήνα η οποία παλαιότερα τροφοδοτούσε με νερό τα κανονάκια στο βουνό και τώρα είναι ανενεργή, αλλά πολύ επικίνδυνη, αφού κρέμεται από το έδαφος στο τοιχίο του γηπέδου στα Ριμινίτικα και παλαιότερα, ίσως και τώρα, ορισμένοι νεαροί συμπολίτες μας την χρησιμοποιούν για αναρρίχηση σε αυτό.

Άλλα κομμάτια του δικτύου που έχει καταργηθεί, εξέχουν από το έδαφος με κίνδυνο κάποιος να μη τα προσέξει και να σκουντουφλήσει σε αυτά.

Επίσης από το τοιχίο έχει ξηλωθεί η περίφραξη που υπήρχε για την προστασία όσων επισκέπτονται το βουνό και με το παραμικρό παραπάτημα θα βρεθούν στο κενό, ύψους δεκάδων μέτρων.

Η επανατοποθέτηση της περίφραξης είναι θέμα σοβαρό, δεδομένου πως αρκετές φορές στο σημείο εκείνο βρίσκονται οπαδοί της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, για να παρακολουθήσουν από ψηλά τους αγώνες της ομάδας, στη φωτογραφία που ακολουθεί σε κίτρινο κύκλο.

Πόσο δύσκολο είναι τα κομμάτια που εξέχουν να κοπούν, αλλά κυρίως να μαζευτεί ο σωλήνας που κρέμεται στο τοιχίο και να μπει περίφραξη σε αυτό;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πάντως ο δήμος, μετά και τα τελευταία δημοσιεύματά μας για τα συγκεκριμένα ζητήματα, πιθανόν να προχωρήσει σε κάποια έργα που αφορούν την ασφάλεια των περιπατητών στο βουνό.
.
Σημειώνουμε επίσης πως οι σάκοι με την άμμο και η παλέτα με τα σακιά τσιμέντα είναι έκθετα δίπλα στην εξέδρα του γηπέδου από τον περασμένο Αύγουστο.