Ο Χρήστος Πατσατζόγλου προπονητής του Α. Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ – Συνέντευξη στην εφημερίδα μας

.

Ο Α.Ο.ΚΕΡΑΥΝΟΣ, επέστρεψε στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο μετά από μία απουσία λίγων ετών, με μία διοίκηση αποφασισμένη να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και να καμαρώσει με τους φιλάθλους της πόλης μας την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, να διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πρώτη κίνηση του Δ.Σ. πετυχημένη, αν κρίνει ένας γνώστης του ποδοσφαίρου, το άτομο που εμπιστεύονται τα μέλη του, για τη θέση του προπονητή στην προσπάθεια αυτή:

Χρήστος Πατσατζόγλου. Όνομα βαρύ, άτομο με ήθος και απέραντες γνώσεις επί του ποδοσφαίρου.

Με ευκαιρία την ανάληψη της θέσης του προπονητή της ομάδας, ο Χρήστος Πατσατζόγλου παραχώρησε στην εφημερίδα μας συνέντευξη για τη νέα προσπάθεια του Α. Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ και τους στόχους όλων.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Πατσατζόγλου, ποια ήταν τα κριτήρια που οδήγησαν έναν  καταξιωμένο διεθνή ποδοσφαιριστή όπως εσύ, με τόσα χρόνια εμπειρίας στην Α` εθνική κατηγορία και στην Εθνική Ελλάδος, να ασχοληθεί προπονητικά με μια τοπική ομάδα της Γ` ερασιτεχνικής κατηγορίας Αθηνών;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν θα εξετάσω ούτε τα χρόνια εμπειρίας μου αλλά ούτε και την κατηγορία που ανήκει η ομάδα που θα ενασχοληθώ αλλά θα επικεντρωθώ στην αγάπη που έχω για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγαλώνω τα παιδιά μου αλλά και στην γενναία και φιλότιμη προσπάθεια των καταξιωμένων παραγόντων που πλαισιώνουν την συνολική επιχείρηση, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την επιλογή κατηγορίας για την προσωπική μου προβολή.

Η πόλη μας ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη, με τρανταχτό παράδειγμα το ότι στα ενδοξά χρόνια που έπαιζα στον Ολυμπιακό, το όνειρο μου ήταν πάντα να φτιάξω το σπίτι μου εδώ στην Αγία Βάρβαρα και όχι κάπου αλλού, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Από την άλλη γνωρίζοντας ότι υπήρξα πηγή έμπνευσης και θαυμασμού από πολλά νέα παιδιά, παιδιά που τώρα πλαισιώνουν το νέο αυτό εγχείρημα, αποτελεί γεγονός που με γεμίζει με υπέρμετρη θέληση και ευθύνη να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα από την τοπική ομάδα του Α.Ο. Κεραυνού.

Η πρόταση του επιχειρηματία και αδελφικού μου φίλου κ. Παναγιώτη Φωτιάδη, ο οποίος αποτελεί πηγή εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας, με δυνάμωσε ακόμα περισσότερο στο όλο επιχείρημα. Θεωρώ χρέος μου να του δώσω συγχαρητήρια για την υπερβάλλουσα προσπάθεια που κατέβαλε για την αποπεράτωση της επαναδραστηριοποίησης της ιστορικής ομάδας του Α.Ο. Κεραυνού, αφού η ομάδα είχε διαγραφεί οριστικά από την Ε.Π.Σ.Α. και την Ε.Π.Ο. και δεν είχε καμία νομική υπόσταση. Αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Α.Ο. Κεραυνός πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ενός νόμιμου ποδοσφαιρικού σωματείου και η συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα 2023-2024 στην Γ` ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ.Α. είναι γεγονός.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την εμπιστοσύνη μου στο σύνολο των μελών της διοίκησης τους οποίους γνωρίζω έναν έναν προσωπικά. Αξιοσημείωτη είναι και η αρωγή της δημοτικής αρχής για την στήριξη και την πληροφόρηση από την αρχή της όλης προσπάθειας καθώς και για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου «ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ» για τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιοι είναι οι στόχοι σας για την νέα σεζόν 2023-2024;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ίσως φανώ λιτός αλλά η απάντηση είναι μια – «ΑΝΟΔΟΣ»

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θέλατε κάτι άλλο να προσθέσετε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Καλώ όλο τον κόσμο της Αγίας Βαρβάρας να αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια και εύχομαι αγάπη, υγεία και επιτυχίες για την νέα σεζόν.