Χαρδαλιάς “κόβει” Πατούλη: Ποιοι κορυφαίοι αντιπεριφερειάρχες μένουν εκτός

Η «ψυχρολουσία» δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, μετά το παρασκήνιο της αλλαγής Πατούλη με Χαρδαλιά.

Σε επίπεδο περιφερειακών συμβούλων και αντιπεριφερειαρχών, εξακολουθεί να υπάρχει «σούσουρο» για πρόσωπα που τελικά… μένουν «εκτός» ή «πίσω» στις προτιμήσεις Χαρδαλιά παρά το ότι σε «εποχή Πατούλη» η παρουσία τους ψηλά στις λίστες θεωρούνταν δεδομένη.

Η αλήθεια είναι ότι η «γραμμή» Μαξίμου, με ολίγον από… προειδοποίηση, έφερε αποτέλεσμα και κάποιες φωνές υποψηφίων που είχαν σηκώσει «παντιέρα» με αναρτήσεις τους, καταλάγιασαν.

Οι συγκεκριμένοι, με αναρτήσεις… «ντρίπλας», αποδέχτηκαν τη νέα κατάσταση, αλλάζοντας εν μέσω καλοκαιριού, ακόμη και τις κάρτες που είχαν τυπώσει.

Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις αντιπεριφερειαρχών που με Χαρδαλιά, βλέπουν το μέλλον τους στην Περιφέρεια Αττικής δυσοίωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι ο νυν Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νικόλαος Πέππας, από τους στενότερους συνεργάτες του Γ. Πατούλη, ο οποίος παρά την ανάρτηση –άνοιγμα προς Χαρδαλιά και ΝΔ που έκανε στις αρχές Αυγούστου, δεν φαίνεται να διατηρεί τα σκήπτρα του στο νέο σχήμα…

Ακολουθεί ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών. Ο ίδιος θεωρείται «πουλέν» του Πατούλη, κάτι που και ο ίδιος παραδέχεται σε αναρτήσεις του και η αλλαγή που έγινε τον αιφνιδίασε. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν προχώρησε σε κάποια ανάρτηση υπέρ Χαρδαλιά μετά τα γεγονότα, παρά μόνον σε ευχαριστήρια ανάρτηση για τον πρώην περιφερειάρχη…

Ένα ακόμη πρόσωπο που σύμφωνα με πληροφορίες «χάνει πόντους» στην νέα εποχή Χαρδαλιά, είναι ο Γιώργος Δημόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών. Για τον συγκεκριμένο τομέα, υπάρχει πληροφορία ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα επιλέξει πρόσωπο που είναι πιο κοντά του και το μήνυμα αυτό μάλλον το έχει λάβει και ο Γιώργος Δημόπουλος, ο οποίος σε αναρτήσεις του συνεχίζει να προβάλλει το έργο το δικό του αλλά και του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια!

Αντίστοιχα, εκτός επιλογών Χαρδαλιά για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών φαίνεται να είναι και ο Ανδρέας Λεωτσάκος. Ο ίδιος πάντως κράτησε χαμηλούς τόνους στην αλλαγή σκυτάλης Χαρδαλιά – Πατούλη.