Δήλωση του Βασίλη Γκιτάκου για τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ από φασίστες χούλιγκαν

 

.Δήλωση του Βασίλη Γκιτάκου υποψήφιου Δημάρχου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας για τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια από φασίστες χούλιγκαν.

Η κυβέρνηση έχει μάτια 14 μόνο για τους εργαζόμενους που κινητοποιούνται και στέλνει άμεσα τα Ματ, για τους συνταξιούχους που ζητάνε τα κλεμμένα, για τους συνδικαλιστές που μπαίνουν μπροστά για καλύτερους όρους εργασίας, για το λαό που δεν αφήνει τα κοράκια να παίρνουν τα σπίτια του λαού αλλά διαχρονικά στα φασιστοειδή κάνει τις πλάτες! Το είδαμε με τον Φύσσα, το είδαμε με το Κερατσίνι και το ΠΑΜΕ, το είδαμε με τους Αιγυπτίους ψαράδες… Το ξαναβλέπουμε τώρα με κάθε λογής φίδια που βγαίνουν στην πολιτική σκηνή…!

Δεν είναι τυχαίο που με νόμο μετέτρεψαν και τη Δημοτική Αστυνομία σε άλλον έναν κατασταλτικό μηχανισμό.

Όταν όμως πρόκειται για οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν από την Κροατία που διασχίζουν την μισή χώρα  για να ενωθούν με εγχώριους ομοϊδεάτες τους, δολοφονούν, σακατεύουν οικογένειες και καταστρέφουν, κυβέρνηση και αστυνομία κοιτάνε …αλλού.

Οι φασίστες χτύπησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που στις γειτονιές της κυριαρχεί το σύνθημα: «ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά». Η κυβέρνηση φέρνει ακέραια την πολιτική ευθύνη και δεν εξαντλείται με τη αποπομπή κάποιων αστυνομικών διευθυντών. Οι ίσες αποστάσεις επίσης δηλώνουν ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Ως εδώ!

Προχωράμε μπροστά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίας Βαρβάρας, για πραγματική αντιπολίτευση της κυβέρνησης.

Για να βάλουμε μαζί με το λαό φρένο στους φασίστες δολοφόνους.

Με τους νέους μέσα στο γήπεδο και στον αθλητισμό και όχι δολοφονημένους.

Άλκης, Μιχάλης, αύριο ποιος…?

Βασίλης Γκιτάκος