Συμπολίτης μας: “Γιατί τραβάνε χώρια το δρόμο των εκλογών, αφού υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ τους και προγράμματα σχεδόν πανομοιότυπα;”

Λάβαμε από συμπολίτη μας, ο οποίος επιθυμεί την ανωνυμία του, το παρακάτω κείμενο που αφορά τις παρατάξεις των κ.κ. Πιερακέα και Σαρόπουλου:

“Τις τελευταίες ημέρες έχω μπει στον πειρασμό να γράψω δύο λόγια για κάτι που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση.

Παρατηρώ με αφορμή αναρτήσεις υπ. δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων των κ.κ. Πιερακέα και Σαρόπουλου, υπ. δημοτικοί σύμβουλοι των δύο αυτών συνδυασμών να κάνουν like και να εύχονται οι μεν στους δε και οι δε στους πρώτους, καλή επιτυχία κλπ. κλπ.

Κάποιοι μπορούν να επικαλεστούν τον “πολιτικό πολιτισμό” άλλοι να το χαρακτηρίσουν σαν “πολιτικό ατόπημα”, αφού ευχόμενος στους “απέναντι”, είναι σαν να μην επιθυμείς τη δική σου εκλογή, εκτός κι αν είναι τυπικές οι ευχές και όχι πραγματικές.

Όπως και να το χαρακτηρίσει πάντως αυτό το γεγονός, σε οδηγεί στο απλό ερώτημα: “Αφού οι μεν παραδέχονται και εύχονται στους δε, γιατί δεν κατεβαίνουν με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, αφού υπάρχει τέτοια αλληλοϋποστήριξη μεταξύ τους και αναγνώριση των ικανοτήτων τους, αλλά τραβάνε χώρια το δρόμο των εκλογών”;