Η Κ. Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ, σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας “δικαιοσύνη”

Σχετικά με ένα ακόμα χυδαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Δικαιοσύνη, εναντίον του ΚΚΕ και του υποψήφιου Δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Γκιτάκου.

Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση δίνουν διαπιστευτήρια μόνο στο λαό και γι’ αυτό να έχουν υπόψη τους οι συντάκτες των άθλιων δημοσιευμάτων, ότι σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει. Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για ανώνυμα συκοφαντικά και χυδαία δημοσιεύματα που προέρχονται από Μέσα Ενημέρωσης πλήρως ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα από τον Δήμαρχο κ. Μίχο.

Είμαστε περήφανοι διαχρονικά για τις επιλογές αγωνιστών υποψηφίων μας, που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και έχουν κριθεί καταρχήν στην καθημερινή πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού. Για αυτό και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι αυτοί που ασκούν διαχρονικά ουσιαστική λαϊκή αντιπολίτευση σε όλες τις Δημοτικές Αρχές και στον κ. Μίχο  και είναι δίπλα στο λαό και τους εργαζόμενους.

Ως εκ τούτου και ο αείμνηστος κομμουνιστής Μήτρος Σουλιμιώτης έχει μείνει στην συλλογική μνήμη όλων των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας, ως αγωνιστής Δήμαρχος που πάλεψε για το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή. Πως να συγκριθεί ο κ. Μίχος με τον Μήτρο Σουλιμιώτη όταν οι κομμουνιστές δήμαρχοι διώκονται συνεχώς γιατί τα κονδύλια τα αξιοποιούν για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες του λαού και όχι σύμφωνα με τους «κωδικούς» που δίνει το υπουργείο ή σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΕ και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που θέλουν να παίρνουν ζεστό χρήμα για τις κάθε λογής επενδύσεις τους!

Κυρίως ο αείμνηστος κομμουνιστής Μήτρος Σουλιμιώτης δεν έχει καμία σχέση με τον κ. Μίχο και τη συμπεριφορά του απέναντι στους εργαζόμενους. Το ήθος του Μήτρου Σουλιμιώτη δεν είχε καμία απολύτως σχέση με υποκινούμενους συγγραφείς χυδαίων δημοσιευμάτων που είναι κομμάτι του κατεστημένου, το οποίο υπηρετούν με συνέπεια πολλά χρόνια τώρα στο πλευρό του Δημάρχου κ. Μίχου.

Κανένας δεν μπορεί να καπηλευτεί την ιστορία και τους αγώνες του αείμνηστου κομμουνιστή Δήμαρχου Μήτρου Σουλιμιώτη και να αυτοπροβάλλεται ως γνήσιος συνεχιστής του, πολύ περισσότερο ο κ. Μίχος που εκτός των άλλων ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του «Καλλικράτη» και ψήφισε σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να μπει η χώρα στην επιτήρηση της τρόικας και τα μνημόνια.

Αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί στο λαό της Αγίας Βαρβάρας, είναι η δημοτική παράταξη του κ. Μίχου και τα παπαγαλάκια του, που έχουν εφαρμόσει όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές της ΝΔ προσφάτως αλλά και διαχρονικά της εκάστοτε κυβέρνησης. Αν ντρέπεται για αυτό και βάζει ανώνυμους συγγραφείς να γράφουν πονήματα για να υμνήσουν την δήθεν «ανεξάρτητη» παράταξη του, εμάς δεν μας απασχολεί, αρκεί να μην γινόμαστε μέρος των βρώμικων και ανήθικων επιδιώξεων τους.

Αξίζει να θυμίσουμε μόνο ορισμένα παραδείγματα για τη Δημοτική Αρχή Μίχου, που αποδεικνύουν την «ανεξαρτησία» της παράταξης του:

  1. Πρώτος που εφάρμοσε πανελλαδικά το νόμο – έκτρωμα Χατζηδάκη στο Δήμο.
  2. Ήταν ο πρώτος δήμος που υποδέχτηκε με τιμές τον κο Μητσοτάκη σαν νέο πρωθυπουργό στην πρώτη του εκλογή!
  3. Οργάνωνε προεκλογικές συγκεντρώσεις για τους υποψήφιους της ΝΔ (Βαρβιτσιώτη, Χρυσοχοϊδη κ.α)
  4. Έχει επανειλημμένα εξυμνήσει το κο Γεωργιάδη για το έργο του από τότε που ηταν νέος βουλευτής του ΛΑΟΣ και πως εξελίχθηκε σε Υπουργό της ΝΔ!
  5. Έχει απαξιώσει το σωματείο εργαζομένων του Δήμου το οποίο δεν αναγνωρίζει!
  6. Έχει τη στήριξη της ΝΔ με τη συμμετοχή υποψήφιας Βουλευτή της στα ψηφοδέλτια του, όπως και τοπικών κομματικών στελεχών της, όπως ο «ανώνυμος» δήθεν ανεξάρτητος συντάκτης του κατάπτυστου δημοσιεύματος.

Φυσικά θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες ολόκληρες, άλλα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αποδείξεις για αυτό που λέει ο λαός « ο κόσμος το’ χει τούμπανο»….

Η προσωπική επίθεση στον υποψήφιο Δήμαρχο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βασίλη Γκιτάκο, δεν είναι ανεκτή καθώς είναι αήθης και δείχνει την ένδυα άλλων επιχειρημάτων για να αντιπαλέψουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Πρωτίστως όμως φανερώνει τον φόβο τους στην διεκδίκηση η «Λαϊκή Συσπείρωση» με την ψήφο του λαού να είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή.

Ο λαός της Αγίας Βαρβάρας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του και τον καλούμε στις 8 Οκτώβρη να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Δήμο και Περιφέρεια.