Ποιες προσλήψεις “τρέχουν” σε Δημόσιο και φορείς (προκηρύξεις)

Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

ΥΠΕΣ: Εγκρίνει την πρόσληψη 139 ατόμων σε Δήμους (απόφαση)

Το υπουργείο Εσωτερικών γνωστοποιεί την πρόσληψη εκατόν τριάντα εννέα (139) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο υπουργείο Πολιτισμού (προκήρυξη)

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Συντήρηση σταθερών και κινητών εκθεμάτων, τοιχογραφιών και κονιαμάτων, στο Αχίλλειο» της Πράξης «Αποκατάσταση και ανάδειξη του συγκροτήματος του “Αχιλλείου” στην Κέρκυρα (Β΄ φάση)».

ΑΣΕΠ-1Γ/2022: Πλήρωση 565 κενών θέσεων στην ΑΑΔΕ (πίνακες)

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) ανακοινώνει την πλήρωση 565 συνολικά κενών θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), οι οποίες προέκυψαν μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Γ/2022 (Φ.Ε.Κ. 9/25.2.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.).

Προσλήψεις 19 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί την πρόσληψη 19 συμβασιούχων σε διάφορε περιοχές.

Έρχονται 10.000 προλήψεις γιατρών και νοσηλευτών

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε την Σαλαμίνα, ενώ την Τετάρτη (14/6) περιοδεύει στην Πάτρα, απαντά στα ερωτήματα της Μάρας Ζαχαρέα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Προσλήψεις στην υπηρεσία συντήρησης μνημείων Ακρόπολης

Η υπηρεσία συντήρησης μνημείων Ακρόπολης γνωστοποιεί την πρόσληψη για εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο εκτέλεσης του υποέργου, που αφορούν στη συντήρηση επιφάνειας του Μνημείου του Αγρίππα.

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του έργου που αφορά στην Αναστήλωση και Συντήρηση των Μνημείων της Ακρόπολης και για την έντεχνη και εμπρόθεσμη υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων της πράξης και της Προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2020 απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με τις ειδικότητες που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα. Η κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, και όχι πέραν της 31.12.2023.

Προσλήψεις 10 ατόμων στην ΕΦΑ Λακωνίας

Η ΕΦΑ Λακωνίας ανακοινώνει την ανακοινώνει την πρόσληψη πρόσληψη Επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου, απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την ΕΦΑ Λακωνίας.

Το έργο που εκτελείται αφορά στα εξής: ανασκαφική διερεύνηση των δεσμευμένων προς ανασκαφική έρευνα οικοπέδων ιδιωτών στην πόλη της Σπάρτης.

ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για 121 προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι η Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 23:59. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/aitese-proslepses-stous-brephonepiakous-stathmous-tou-oaed

πηγή: Aftodioikisi.gr –