Εμπρησμός Ι.Χ. στον πεζόδρομο Κουντουριώτη, μπροστά σε πολυκατοικία που κατοικούν 26 συμπολίτες μας!!!

 

Εμπρησμός Ι.Χ. επιβατικού οχήματος σημειώθηκε σήμερα το πρωί Παρασκευή 19 Μαΐου στις 06:00 η ώρα περίπου, στον πεζόδρομο Κουντουριώτη.

Έντρομοι οι κάτοικοι της πολυκατοικίας μπροστά από την οποία ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, βγήκαν από αυτή, από την έκρηξη που σημειώθηκε, όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι της γειτονιάς.

Ο πεζόδρομος πολυσύχναστος και ο αριθμός των κατοίκων μεγάλος και σημαντικός όλων των ηλικιών προσπαθούσαν να συνέλθουν από το ΣΟΚ που δέχτηκαν.

Στην πολυκατοικία μόνο που συνέβη ο εμπρησμός του Ι.Χ. κατοικούν 26 άτομα, μας είπε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, φανερά στεναχωρημένος και προβληματισμένος από το γεγονός.

Τι θα γίνονταν εάν η φωτιά ξέφευγε και έφτανε στο σπίτι με τους πολυάριθμους κατοίκους του;

Δίπλα στο αυτοκίνητο υπήρχε ένα μπιτόνι με βενζίνη, με την οποία οι δράστες περιέλουσαν  το αμάξι το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, παρά την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με δύο οχήματα και ομάδα πυροσβεστών.

Πάντως ξενίζει το γεγονός του εμπρησμού την ώρα αυτή κατά την οποία έχει χαράξει, υπάρχει σχετικό φως και κίνηση στους δρόμους.

Ανακριτικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, αμέσως μετά την κατάσβεση της φωτιάς ανέλαβε δουλειά για να δώσει απαντήσεις στο γεγονός.