“Ξεπέρασε τον εαυτό του” ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πουλάκης, προκειμένου να διαψεύσει την εφημερίδα μας

“Ξεπέρασε τον εαυτό του” ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πουλάκης, προκειμένου να διαψεύσει την εφημερίδα μας.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή το πρωί η εφημερίδα μας δημοσίευσε ρεπορτάζ από την είσοδο – έξοδο των Γονέων, Νηπίων και Προσωπικού του 6ου Νηπιαγωγείου, την Πέμπτη 27 Απριλίου το μεσημέρι, μέσω μίας ξύλινης ροδέλας πάνω από χαντάκι βαθύτερου του ενός μέτρου και χωρίς κάποιο μέτρο προστασίας.

Ρωτούσαμε δε εάν ο δήμος είχε πάρει χαμπάρι τι συνέβαινε στο Νηπιαγωγείο αυτό.

Γράφαμε βεβαίως πως το έργο δεν ήταν του δήμου, αλλά της ΔΕΔΔΗΕ, αλλά ζητούσαμε από το δήμο, να δείξει προσοχή.

Ολοκληρώνοντας το άρθρο μας δε, αναφέραμε πως το συνεργείο που πραγματοποιούσε το έργο, αργότερα, μετά το μεσημέρι κάλυψε το χαντάκι.

Έρχεται λοιπόν ο κ. αντιδήμαρχος με άρθρο του στην εφημερίδα “δικαιοσύνη”, σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 29 Απριλίου, να μας διαψεύσει (χωρίς να μας κατονομάζει, αλλά μόνο εμείς γράψαμε για το θέμα), γράφοντας πως καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών υπήρχε άτομο του δήμου για προσοχή των νηπίων κατά την έξοδό τους από το 6ο Νηπιαγωγείο, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες.

Επειδή όμως το “έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το χαντάκι είναι καλυμμένο. Πράγμα που σημαίνει πως αυτές είναι τραβηγμένες την Παρασκευή, την επόμενη της ημερομηνίας που αναφέρεται το άρθρο μας.

Απλά πραγματάκια, μετά το άρθρο μας ο δήμος έστειλε εργαζόμενο, αφού όμως το χαντάκι είχε καλυφθεί.

Για να μην σας κουράζουμε όμως αναδημοσιεύουμε το άρθρο μας και στη συνέχεια αυτό του κ. Πουλάκη και θα καταλάβετε ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι.

Αν ο κ. Πουλάκης επιμείνει, ας δημοσιοποιήσει την ώρα και την ημερομηνία των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν αυτές και που δημοσίευσε, στην προσπάθειά του να μας διαψεύσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”

Αυτό ήταν το άρθρο μας και έρχεται ο κ. Πουλάκης με το δικό του που ακολουθεί να μας διαψεύσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:

Αγαπητοί αναγνώστες τώρα ξέρετε.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε εμείς είναι τραβηγμένες την Πέμπτη 27 Απριλίου με το χαντάκι βάθους πάνω από ένα μέτρο και κανέναν υπάλληλο του δήμου, ενώ αυτές του κ. Πουλάκη είναι τραβηγμένες την επομένη, με το χαντάκι καλυμμένο πλέον και τον υπάλληλο να εμφανίζεται σε αυτές…