Ανθοκομική Έκθεση στο δήμο μας; Όνειρο απατηλό!!! – Ας πάμε στους γύρω Δήμους…

Από τότε που ο σημερινός δήμαρχος κ. Μίχος διέγραφε την πρώτη του θητεία (1994 – 2009), η εφημερίδα μας είχε προτείνει τη διοργάνωση Ανθοκομικής Έκθεσης  στην πόλη μας, αυτήν την περίοδο.

Η πρότασή μας μάλιστα είχε γίνει, πριν ακόμα ο γειτονικός δήμος Αιγάλεω ξεκινήσει τη δική του, η οποία έχει γίνει θεσμός πλέον.

Κάνουμε αναφορά στο γεγονός διότι η εφημερίδα μας σχεδόν κάθε χρόνο προτρέπει το Δήμο να πράξει κάτι ανάλογο, αφού χώροι να φιλοξενηθεί μια τέτοια έκθεση στην πόλη μας, υπάρχουν.

Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, Άλσος ΕΙΡΗΝΗ, Πάρκο “ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ” και άλλα σημεία της πόλης μας, που μπορούν να φιλοξενήσουν μια τέτοια δραστηριότητα.

Εκτός από τα οικονομικά οφέλη που θα έχει ο Δήμος από μια τέτοια πρωτοβουλία, οι συμπολίτες μας όλο που θα αγοράσουν κάποιο φυτό ή λουλουδάκι, ομορφαίνοντας βεράντες και μπαλκόνια.

Τώρα πιθανόν  να είναι δύσκολο, αφού σχεδόν όλοι οι δήμοι φιλοξενούν τέτοιες εκθέσεις και ο Σύλλογος των παραγωγών, να μην ενδιαφέρεται πλέον για την πόλη μας ή να μην διαθέτει επαρκή προϊόντα.

Ας είναι.

Οι συμπολίτες μας ας πάνε στο γειτονικό Δήμο ή άλλους δήμους, όταν σύντομα εγκαινιάσουν τις δικές τους Ανθοκομικές Εκθέσεις, να κάνουν τη βόλτα τους, να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις τους, να ενισχύσουν εκείνους οικονομικά και εμείς να παραμείνουμε παρατηρητές στη φιλοξενία αυτής της έκθεσης και των οικονομικών ωφελημάτων που προκύπτουν από αυτήν.