Αίτημα συμπολίτη μας προς το δήμο για επισκευή περίφραξης στο πάρκο Μητέρα, δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Λάβαμε από συμπολίτη μας την παρακάτω επιστολή που αφορά αίτημά του προς το δήμο, αλλά δεν έχει υπάρξει  ανταπόκριση σε αυτό.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Στις 30 Μαρτίου 2023 κατατέθηκε ηλεκτρονικά στο Γραφείο Δημότη Δήμου Αγίας Βαρβάρας • myAgiaVarvara@gmail.com αίτημα που αφορούσε την ενίσχυση-επισκευή περίφραξης.

Τι κι αν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την κατάθεση του εν λόγω προβλήματος, η δημοτική αρχή δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια. Το αίτημα που υποβλήθηκε καταχωρήθηκε στο σύστημα λαμβάνοντας αύξοντα αριθμό #8072.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που ως πολίτες μας είχε προβληματίσει και στο παρελθόν έντονα, αφού η χαλασμένη περίφραξη αποτελεί είσοδο σε παλαιά κτίρια από έφηβους, παιδιά και ενίοτε παραβατικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι σοβαρού τραυματισμού.

Το αίτημα που είχε σταλεί είναι το παρακάτω με ημερομηνία αποστολής 30 Μαρτίου 2023.

“Σας ενημερώνω ότι στο βορειοανατολικό τμήμα του πάρκου Μητέρας υπάρχει περίφραξη η οποία είναι κατεστραμμένη, με αποτέλεσμα να εισχωρούν έφηβοι, παιδιά καθώς και παραβατικά στοιχεία στα παλαιά κτίρια, με κίνδυνο τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Σας παρακαλώ, όπως μεριμνήσετε για την επίλυση του εν λόγω προβλήματος”.

Αναρωτιέμαι πόσο χρόνο χρειάζεται για να ασφαλιστεί μια περίφραξη περίπου των τριών μέτρων για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;