Πρόστιμο 100 € σε συμπολίτισσά μας για αυθαίρετο κλάδεμα και τοποθέτησης των κλαδιών επί του πεζοδρομίου – Την απόφαση ο δήμος την έστειλε σε λάθος διεύθυνση (οδό)!!!

Πρόστιμο ύψους 100 ευρώ επέβαλε ο δήμος σε 94χρόνη συμπολίτισσά μας, επειδή, σύμφωνα με την απόφαση, κλάδεψε αυθαίρετα δένδρα στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι της και άφησε τα κλαδέματα στο πεζοδρόμιο μπροστά από αυτό.

Η συμπολίτισσά μας υποστηρίζει σε ένσταση που κατάθεσε την Μ. Πέμπτη το πρωί στο δήμο, πως τα κλαδέματα έγιναν σε γνώσει του δήμου, ο οποίος μάλιστα την προμήθευσε με σάκους απορριμμάτων για τα κλαδιά,  σκούπα και τσουγκράνα για να τα συγκεντρώσει, προκειμένου η υπηρεσία του δήμου να περάσει και να τα απομακρύνει (πλαϊνή φωτό).

Επιπλέον η συμπολίτισσά μας στην ένσταση υποστηρίζει πως ακόμα και η ειδοποίηση του δήμου για την επιβολή προστίμου, διανεμήθηκε σε λανθασμένη διεύθυνση (άλλο δρόμο) και πως ενημερώθηκε για αυτήν από τρίτους, κινδυνεύοντας να χάσει την προθεσμία υποβολής ένστασης.

Από το οικογενειακό περιβάλλον της συμπολίτισσάς μας, μας στάλθηκαν πολλές φωτογραφίες και αντίγραφα της απόφασης του δήμου και της ένστασης της ίδιας, προς δημοσίευση, αλλά δημοσιεύουμε μόνο ορισμένες από αυτές, προς το παρόν…