Η «διαχείριση του άγχους στους εφήβους… λίγο πριν τις εξετάσεις…»

Ευχαριστούμε πολύ….

Τους παρευρισκομένους της σημερινής διάλεξης που διοργάνωσε η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος» για την «διαχείριση του άγχους στους εφήβους… λίγο πριν τις εξετάσεις…» .


Τους ψυχολόγους του κέντρου «Τρόπος του Λέγειν» Περάκη Παναγιώτη και Κυριαζή Ευαγγελία που άκουσαν με προσοχή γονείς και παιδιά, άνοιξαν τις ψυχές μας και εκμαίευσαν… τον δρόμο: «…δώστε χώρο και χρόνο στα παιδιά σας…».
Τους γονείς που «…έδωσαν χώρο και χρόνο στα παιδιά τους…» και ήρθαν μαζί, ψυχή τε και σώματι, συνοδοιπόροι στον δρόμο της πραγματικής … ζωής!
Τα παιδιά μας, που διεκδίκησαν και εκφράστηκαν: «…θέλουμε να ανακαλύψουμε, να ακολουθήσουμε, να παλέψουμε και να ζήσουμε για τα δικά μας όνειρα!…».
Ευχαριστούμε επίσης, τον Αντιδήμαρχο Θέμη Ντάβιο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Σάββα Σαββίδη και Μιχάλη Γιάγκα για την παρουσία τους!

Η καθαρότητα της ψυχής και τα φώτα της αναζήτησης της παιδείας και του πολιτισμού δεν σβήνουν πότε στην Αγία Βαρβάρα. Απομένει η θέληση του κάθε ανθρώπου να γίνει κοινωνός της προσπάθειας εν τοις πράγμασι ή …. να συνεχίσει στο σκοτάδι του!

Καλή δύναμη στις εξετάσεις σας παιδιά…

Παντελής Πρεντάκης

Πρόεδρος Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας

“Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”