Ιστορία σαν παραμύθι. Ο “ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ” στη Β’ ΕΣΚΑ!!!

Ήταν το Φθινόπωρο του 2013 όταν ακούστηκε η ύπαρξη του ΑΓΣ Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, ήταν τότε που από μια παρέα ιδρύθηκε ο Σύλλογος.
Μέσα από αυτή την παρέα οργανώθηκαν τα πρώτα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου, ήταν οι απόλυτα πετυχημένες επιλογές παικτών της Xrysa Grapsa. και η καθοδήγηση τους από τον Angelos Lagosσυνέβαλαν να δημιουργηθεί μια αξιόλογη Ανδρική ομάδα που στην πρώτη της συμμετοχή σε επίσημο Πρωτάθλημα βγήκε Πρωταθλήτρια και ταυτόχρονα ανέβηκε κατηγορία.
Το κλίμα της παρέας, η ομαδικότητα όλων των συντελεστών της ομάδας έχουν μείνει για πάντα ζωντανά μέσα από τα βίντεο ΟΛΩΝ των αγώνων του Πολυνίκη, μέσα από τις περιγραφές ΟΛΩΝ των εντός έδρας αγώνων μας από τον φίλο και συνεργάτη δημοσιογράφο Nikos Kousoulis
Εντυπωσιακό ξεκίνημα το οποίο μόνο πυροτέχνημα δεν ήταν, όπως κάποιοι βιάστηκαν να πουν, μιας και στις λεπτομέρειες ο Πολυνίκης δεν κατάφερε να κάνει το αδιανόητο, να ανέβει και 2η κατηγορία στον 2ο χρόνο λειτουργίας του.

Οι εμπειρίες από τα λάθη, οι προσθήκες αξιόλογων συνεργατών και παικτών, που αναζήτησαν κοντά μας την συνέχεια της μπασκετικής τους πορείας, κάνουν το Όνειρο πραγματικότητα.
Ο ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3 αγωνιστικές πριν την λήξη του Πρωταθλήματος βρίσκεται στην επόμενη κατηγορία θα αγωνίζεται κατά την νέα αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ!

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Δυο τεράστιες επιτυχίες μέσα σε 3 αγωνιστικές περιόδους!

Ο coach Στρατικόπουλος Ηλίας ήλθε να βάλει την δική του σφραγίδα σε αυτή την επιτυχία, υπεύθυνα και με πραγματική συνείδηση ευθύνης, βελτίωσε όλα όσα θετικά βρήκε στην ομάδα από τους προηγούμενους προπονητές, προσέθεσε την δική του φιλοσοφία και σήμερα η Αγία Βαρβάρα μπορεί να υπερηφανεύεται για την ομάδα της Πόλης μας, για τις επιτυχίες των τμημάτων του συλλόγου της Πόλης μας που μπορούν να κοιτάζουν στα μάτια με τις ικανότητες τους τεράστιους συλλόγους και να καταφέρουν νίκες απίστευτες όπως στις 30 Μαρτίου πέτυχε η ομάδα Νέων του Πολυνίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αν η εικόνα του συλλόγου είναι τα αποτελέσματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για εμάς η βάση του οικοδομήματος είναι τα τμήματα υποδομής εκεί όπου με μεγάλη χαρά και ευθύνη υποδεχόμαστε συνεχώς νέους μικρούς αθλητές, εκεί όπου ο αριθμός των παιδιών δείχνει εντυπωσιακά μεγάλος για έναν σύλλογο με μόλις 2. ουσιαστικά χρόνια ζωής.

Στηρίζουμε το μέλλον του Πολυνίκη στην εμπιστοσύνη των γονέων των μικρών μας αθλητών και στην άριστη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή για την συνέχεια αυτού του μαγικού ταξιδιού που μόλις ξεκίνησε …